Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Porcul Calator

Campania "Porcul Calator"  se va desfasura in perioada 7 iulie 2015 – 31 august 2015

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze pagina de Facebook Porcul Antrefrig, sa se asigure ca sunt fani ai paginii si sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa scrie in rubrica de comentarii a postarii de campanie (prima vizibila pe pagina/pinned post) o destinatie in care si-ar dori sa vada calatorind personajul Porcul Antrefrig;
  • exemple de destinatii pot fi: orase, obiective turistice, statiuni de vacanta, locuri emblematice din tara sau din strainatate.

Din toate incrierile origanizatorul va alege pe parcursul celor 8 saptamani de campanie 8 idei de destinatii venite din partea participanților, pe care le va ilustra in postari (in cadrul paginii de Facebook Porcul Antrefrig) si ulterior le va imprima, incepanand cu luna septembrie, pe cutiile de pateu Antrefrig 100 g si Antrefrig fara E-uri 100 g.

Saptamanal se va alege aleatoriu prin random.org dintre toți participanții (indiferent de propunerile lor valide scrise in comentariile la postarea de Campanie) un castigator. Acesta va fi premiat cu un bax de cutii de pateu Antrefrig de 100 g si un tricou promotional.