Castiga saptamanal un Pampers Giant Pack Active Baby 2
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

448.84
miliarde de lei,
adica

448.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
43
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal un Pampers Giant Pack Active Baby!

 admin  2015.07.27  Diverse,Trageri la sorti  892

concurs Noriel

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in mediul online, incepand cu data de 15 iulie 2015, si se finalizeaza la data de 29 iulie 2015, orele 23.59, avand 2 extrageri saptamanale.

Pentru a participa in concurs, participantul trebuie sa se inscrie cu o adresa de e-mail valida si numele sau real. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un Cod Unic de abonare, reprezentat de un numar unic aleator, comunicat prin e-mail, dupa inscrierea in Campanie.

Premiul Tombolei consta in 2 pachete Pampers Giant Pack Active Baby, in valoare aproximativa totala de 160 RON. Fiecare castigator va avea dreptul de a-si alege dimensiunea pachetului, in functie de necesitati.

Castigatorul este extras in functie de Codul sau unic de abonare, folosind serivicul random.org. Daca, inainte de extragere participantul se dezaboneaza de la newsletter, nu va mai participa in campanie si, implicit, in extragere. Castigatorul va fi contactat prin e-mail de catre Organizator, folosind adresa de e-mail utilizata la abonarea la Newsletter, in maxim doua zile lucratoare de la desemnarea sa.


PARTICIPA LA CONCURS

Pampers Giant Pack Active Baby Club Noriel concursuri online Noriel Bebe castiga premii