Acest concurs a expirat în data de 2015-07-30. Vezi concursurile active aici.
Intra in Club Noriel si poti castiga saptamanal un Pampers Giant Pack Active Baby!

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in mediul online, incepand cu data de 15 iulie 2015, si se finalizeaza la data de 29 iulie 2015, orele 23.59, avand 2 extrageri saptamanale.

Pentru a participa in concurs, participantul trebuie sa se inscrie cu o adresa de e-mail valida si numele sau real. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un Cod Unic de abonare, reprezentat de un numar unic aleator, comunicat prin e-mail, dupa inscrierea in Campanie.

Premiul Tombolei consta in 2 pachete Pampers Giant Pack Active Baby, in valoare aproximativa totala de 160 RON. Fiecare castigator va avea dreptul de a-si alege dimensiunea pachetului, in functie de necesitati.

Castigatorul este extras in functie de Codul sau unic de abonare, folosind serivicul random.org. Daca, inainte de extragere participantul se dezaboneaza de la newsletter, nu va mai participa in campanie si, implicit, in extragere. Castigatorul va fi contactat prin e-mail de catre Organizator, folosind adresa de e-mail utilizata la abonarea la Newsletter, in maxim doua zile lucratoare de la desemnarea sa.