Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Castigi si te bucuri impreuna cu cei dragi, editia 3.

Campania se desfăşoară în perioada 23.03.2015 ora 00:00:00 – 30.06.2015 ora 23:59:59.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participanţii trebuie să respecte următorul mecanism:

  • Pasul 1 - să efectueze in perioada 23.03.2015 - 30.06.2015, inclusiv, un transfer de bani prin Western Union (trimitere sau primire de bani intern sau international) în una din Locaţiile participante la Campanie. Pentru fiecare transfer de bani Western Union realizat, clientul Western Union va primi un cupon razuibil cu un cod promotional unic.
  • Pasul 2 - să trimită prin SMS, in perioda 23.03.2015 - 30.06.2015, inclusiv, la numărul 1860 (numar scurt cu tarif normal în reţelele de telefonie mobilă Cosmote, Orange si Vodafone) următoarele date în urmatorul format: cod promoţional descoperit pe cuponul razuibil, nume (asa cum apare in buletinul/ cartea de identitate a participantului), prenume (asa cum apare in buletinul/ cartea de identitate a participantului), data tranzactie (in formatul zz.ll.aaaa). Cele 4 informatii trebuie trimise in acelasi SMS, separate de virgula, in ordinea mentionata mai sus.
  • Pasul 3 - după fiecare înscriere, participantul va primi un mesaj de confirmare de înscriere în Campanie. Confirmarea de înscriere va fi trimisă prin SMS participanţilor.

Un cod promotional unic descoperit pe cupon razuibil poate fi inscris in Campanie o singură dată. Un cod promotional înscris valid în Campanie de către o persoană, poate oferi o şansă de câştig persoanei care se inscrie in Campanie pentru un singur premiu mic şi o sansă pentru un singur premiu mare, alături de un alt cod promotional unic valid, introdus in campanie, obtinut ulterior efectuarii a inca unui transfer de bani prin Western Union în una din Locaţiile participante la Campanie.

Efectuarea, in perioada 23.03.2015 - 30.06.2015 inclusiv, a inca unui transfer de bani prin Western Union (trimitere sau primire de bani intern sau international), prin serviciul internet banking pus la dispozitie de Raiffeisen Bank SA, de catre persoana desemnata castigatoare a unui premiu mare, dubleaza garantat valoarea premiului mare castigat.

In cadrul campaniei “Castigi si te bucuri impreuna cu cei dragi, editia 3” Organizatorul va acorda 2 categorii de premii:

  • Premii mici - Premiile mici se acorda prin tragere la sorti electronica si constau in 15 premii saptamanale, fiecare constand într-un Apple iPad Air 2, Cellular, 16GB, 4G, Space Gray.
  • Premii mari - Premiile mari se acorda prin tragere la sorti electronica, sunt in numar de 3, fiecare în valoare totala de 10.000 Lei net; plata întregii sume de 10.000 Lei va fi făcută în contul bancar al persoanei care s-a înregistrat în Campanie. La tragerea la sorţi pentru premiile mari participă doar persoanele care s-au inscris în perioada Campaniei cu 2 coduri promoţionale. Castigatorul unui premiu mare este desemnat prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi in concurs, fara excluderea castigatorilor premiilor saptamanale. Efectuarea unui transfer de bani prin Western Union (trimitere sau primire de bani intern sau international) prin serviciul internet banking Raiffeisen Bank in perioada 23.03.2015 - 30.06.2015 (inclusiv), de catre persoana desemnata castigatoare a unui premiu mare, dubleaza garantat valoarea premiului mare castigat.