Acest concurs a expirat în data de 2015-10-16. Vezi concursurile active aici.
Ofera-i parului tau o transformare remarcabila!

Campania promotionala "Ofera-i parului tau o transformare remarcabila!" va avea loc in perioada 15.09.2015 (ora 00:00) - 15.10.2015 (ora 23:59), urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale care comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotioanala participa toate produsele din gamele Gliss, Nectra Color, Palette, Schauma, Taft, disponibile la vanzare in magazinele participante.

Pentru a participa la campania promotionala desfasurata in magazinele participante, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotional, produse participante in valoare de minim 20 lei (TVA inclus) pe acelasi bon fiscal/factura fiscala si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/a, in original, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia/acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS, in cadrul perioadei pomotionale, la numarul 1808, a urmatoarelor informatii: nume magazin, numarul bonului fiscal/facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii produselor participante, nume si prenume participant (ex. BILLA, 1628, Ion Popescu)

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze in original bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea a minimum un produs participant in perioada campaniei promotionale sí care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS.

Pentru fiecare achizitie, de minim 20 lei (TVA inclus) per bon fiscal / factura fiscala, de produse participante achizitionate in perioada campaniei promotionale, participantul are dreptul sa trimita un singur SMS. Un bon fiscal/facture fiscala poate fi inscris/a o singura data, de pe un singur numar de telefon.

ln cadrul campaniei promotionale in magazinele participante se vor acorda in total 5 premii, prin trageri la sorti saptamanale (cate un premiu in fiecare saptamana). Fiecare premiu consta intr-o transformare a parului in valoare de 500 lei, TVA inclusa. Prin transformare a parului se intelege o sesiune profesionala la coafor prin care castigatorii vor putea opta pentru serviciile dorite (colorare, tuns, ingrijire, coafare) in limita sumei alocate (respectiv, 500 lei, TVA inclusa) pentru a obtine o transformare de "look dorita".

Saloanele de coafor unde se vor realiza sedintele profesionale vor fi alese de comun acord cu fiecare castigator in parte astfel incat acestea sa fie in proximitatea domiciliului castigatorului. Premiul se va acorda sub forma de voucher valoric si va putea fi utilizat in maxim 180 zile calendaristice de la dala validarii finale a castigatorului, in unitatea/salonul stabilit impreuna cu castigatorul.

Acordarea premiilor se va face saptamanal prin trageri la sorti aleatorii, efectuate prin mijloace electronice.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.