Acest concurs a expirat în data de 2018-06-11. Vezi concursurile active aici.
Primavara cu bijuterii si Morarita! Cumpara si tu strudel Morarita, inscrie codul din pachet si poti castiga bijuterii superbe.

Primăvară cu bijuterii și Morărița! O bijuterie de patiserie!

Înscrie codul de pe ambalaj prin SMS la 1830 sau pe site-ul campaniei promotie.morarita.ro şi poţi câştiga săptămânal bijuterii create de designeri români.

Cum se câştigă Ţac Ţac Pac?

În trei paşi simpli.

  1. Cumpără - Cumpără orice ştrudel delicios de la Morăriţa şi eşti deja echipat pentru câştig. Dar ca să fim mai exacţi iată produsele participante la promoţie: Ştrudel cu mere şi stafide, Ştrudel cu brânză şi stafide, Ştrudel cu iaurt şi căpşuni, Ştrudel cu dovleac, Ştrudel cu fructe. 
  2. Înscrie - În interiorul cutiei de ambalare vei găsi un cod unic de participare la concurs. Tot ce trebuie să faci e să-l trimiţi prin SMS la 1830, număr cu tarif normal, sau să-l introduci pe site-ul campaniei. Gata! 
  3. Câştigă - Sezonul acesta premiile Morăriţa sunt cu adevărat speciale: 10.000 de brăţări speciale direct în pachetele Morăriţa si săptămânal bijuterii unice create de cei mai cunoscuţi designeri români.

Ce poţi câştiga?

  • Premii instant - Brăţările sezonului direct în cele 10.000 de pachete norocoase Morăriţa.
  • Premii săptămânale - Bijuterii de colecţie de la cei mai în vogă designeri români.

Promoţia se desfăşoară în perioada 16.04.2018 – 10.06.2018.

Câştigătorii voucherelor pentru bijuterii create de designeri români vor fi afişaţi săptămânal pe site, după procesul de validare.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.