Acest concurs a expirat în data de 2016-04-16. Vezi concursurile active aici.
Vara asta, la Untold, o sa te distrezi asa de bine incat o sa ti se para ca timpul s-a oprit in loc.

La inceputul acestui an, Untold a adus, pentru prima data in Romania, marele premiu al competitiei europene Festival Awards, la categoria Best Major Festival. Este pentru prima oara cand un festival aflat la prima editie castiga marele premiu. In editia cu numarul doi, in cele 4 zile de festival, intre 4 si 7 august 2016, pe scena Untold vor urca unii dintre cei mai cunoscuti artisti din topurile muzicale internationale: Afrojack, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar si multi altii! 

Pro TV a pregatit un super concurs pentru cei mai impatimiti fani Untold! Vrei sa vii cu gasca la Untold? Fa-ti echipa de festival si antreneaza-te de pe acum pentru 4 zile si 4 nopti de distractie. De bilete se ocupa Pro TV!

In fiecare saptamana, in perioada 18 martie – 15 aprilie 2016, Pro TV pune la bataie cate 5 invitatii pentru tine si prietenii tai. Fiecare participant trebuie sa raspunda la provocarea saptamanala, data de una dintre vedetele Pro TV! 

Fa-ti echipa de festival si antreneaza-te pentru Untold! Raspunde la provocarea saptamanala si castiga 5 bilete pentru tine si prietenii tai!

In fiecare saptamana va fi o noua provocare in concurs!

Fii Pro la Untold. Pune vara on hold!