98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga saptamanal 2 produse Johnson’s Baby Oil!

 admin  2015.07.14  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  1717

concurs Eva.ro

Iubim bebelușii.

Și întelegem că pielea bebelușilor este delicată și se poate deshidrata mult mai repede decât pielea adulților. De aceea uleiurile noastre sunt special create pentru pielea nou-născutului, formând o barieră de protecție a pielii.

Uleiurile Johnson's hidratează pielea delicată a bebeluşilor, menţinând pielea hidratată de două ori mai mult comparativ cu loțiunile de corp. De asemenea, au proprietăți calmante şi ajută bebelușul să doarmă mai bine.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe Eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. 

Participa la concurs in perioada 14 iulie - 14 august 2015, raspunde corect la intrebarea "Care este culoarea JB Oil care ajută bebelușii să doarmă mai ușor dacă este utilizat în rutina în 3 pași propusă de Johnson's Baby?" si castiga produse Johnson’s Baby Oil!

Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, in fiecare zi de marti. Se vor extrage cate 2 castigatori pe saptamana. Fiecare premiu consta in 2 produse Johnson’s Baby Oil.


PARTICIPA LA CONCURS

Johnson's Baby concursuri online concurs Johnson'sNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.