Acest concurs a expirat în data de 2016-01-23. Vezi concursurile active aici.
Concursul international

Competiția începe pe 21 decembrie 2015, la 09:00 și se termină pe 22 ianuarie 2016, la ora 23:59, şi se desfăşoară în 4 faze:

  • Înscrierea: 21 decembrie 2015 - 22 ianuarie 2016;
  • Votarea: 21 decembrie 2015 - 22 ianuarie 2016;
  • Faza de judecare: 23 ianuarie 2016 - 8 februarie 2016;
  • Anunţarea câştigătorilor: 8 februarie 2016;

Pe durata fazei Înscrierilor, vizitaţi website-ul şi urmăriţi link-urile şi instrucţiunile pentru a completa formularul de înregistrare, ce include numele, adresa de e-mail validă, vârsta, ţara şi descrierea Look-ului London în 3 cuvinte. După aceea, urmăriţi instrucţiunile pentru a crea şi încărca oricare dintre următoarele materiale:

  • un video care prezintă povestea pasiunii voastre pentru make-up şi demonstrează talentul vostru de make-up artist prin crearea unui look London, incluzând ten, ochi şi buze. Video-ul tău nu poate depăşi un minut. Puteţi folosi orice produs cosmetic doriţi; dar fără a afişa în video logo-urile sau numele altor produse, în afară de cele ale organizatorului. sau
  • o fotografie care demonstrează talentul vostru de make-up artist creând un look London, incluzând ten, ochi şi buze. Puteţi folosi orice produse cosmetice doriţi; dar nu trebuie afişate în video logo-urile sau numele altor produse, în afară de cele ale organizatorului.

Prin încărcarea Înscrierii declarați că aceasta este conformă instrucţiunilor pentru Video / Foto de mai jos, precum şi că sunteți de acord ca organizatorul să poată elimina Înscrierea şi să vă poată descalifica, dacă se consideră că Înscrierea nu este conformă prevederilor prezenților Termeni.

Instrucţiuni pentru Video / Foto:

  • Înscrierile video trebuie să fie în următoarele formate: H264, MPEG, MP4, OGG, OGV sau M4V;
  • Durata video-urilor nu trebuie să depăşească un minut;
  • Înscrierile foto trebuie să fie în următoarele formate: GIF static, GIF animat, 8/24/32 Bit PNG, JPG, JPEG;
  • Înscrierile foto nu trebuie să depăşească 2 MB.
  • Înscrierile se pot face în limba locală.

Înscrierea în Competiție și materialele furnizate trebuie făcute personal de către Participant, nefiind permisă realizarea acestora de către alte persoane pentru sau în numele Participantului. Nu este necesară nicio achiziţie de produse Rimmel London sau orice alt tip de cheltuială sau contribuție pentru înscrierea în sau câştigarea acestei Competiţii.

În timpul fazei de vot public, Înscrierile vor fi postate într-o galerie online pentru a fi votate de public pe website. Publicul va putea vota pentru Înscrierea pe care o consideră cea mai bună. Fiecare persoană poate vota o singură dată pe zi în timpul fazei de vot public. Participantul a cărui Înscriere va primi cele mai multe voturi va fi desemnat câștigător al Premiului I. În cazul unei egalități, Participantul care și-a acordat primul votul final va fi considerat câștigător.

Premiile campaniei:

  • Marele premiu: o călătorie pentru o persoană la Londra între 14 și 16 martie 2016, pentru a se inspira din make-up-ul londonez, a o cunoaște pe Rita Ora și a lucra la tutoriale speciale împreună cu specialiști în cadrul Google Youtube space. Pachetul de călătorie include transport dus-întors, două nopți de cazare la un hotel stabilit de organizator, transport de la aeroport la hotel și trei mese pe zi. Câștigătorul trebuie să efectueze călătoria în luna martie 2016 (de pe 14 martie pe 16 martie 2016), așa cum stabilește organizatorul, în caz contrat premiul fiind retras.
  • Un premiu 1: produse Rimmel pentru un an de zile pentru un castigator, valoarea produselor avand o valoare aproxmativa de 1.000 RON constand in 4 fonduri de ten, 2 pudre, 4 mascara, 5 rujuri, 5 gloss, 12 lacuri de unghii, 2 concealer, 4 eye - linere.

Câștigătorii vor fi determinați prin următorul proces: mai întâi, organizatorul va selecta primele cinci Înscrieri (Finaliști) pe baza unei liste de criterii obiective, prezentate mai jos. Primii cinci participanți cu Înscrierile cu cele mai mari scoruri vor fi stabiliți ca fiind Finaliști. În cazul unei egalități de puncte, participantul a cărui înscriere a primit cel mai mare scor pentru „Personalitate, stil și abilități pentru tutoriale de beauty”, din partea juriului calificat, va fi desemnat Finalist.

În timpul Fazei de Jurizare, un grup de jurați calificați desemnați de organizator va evalua toate Înscrierile eligibile pe baza următoarelor criterii:

  • La nivel de brand: atrăgător, diferit, abilitate de a se face plăcut, interes de a lucra cu brandul și a crea conținut pentru el.
  • Personalitate, stil și abilități pentru tutoriale de beauty
  • Creativitatea/originalitatea în ceea ce privește London Look-ul obținut: distractiv /îndrăzneț /abordabil /individual /ușor de purtat.
  • Execuția și talentul Participantului în crearea look-ului.

Apoi, vom pune la dispoziție un chestionar care le va cere Finaliștilor pre-selectați să trimită un video cu răspunsurile lor în termen de 72 de ore. Un grup de jurați calificați desemnați de organizator va evalua și nota cele cinci video-uri ale Finaliștilor și înscrierile acestora încă o dată, folosind criteriile de jurizare prezentate mai sus.

La final, Finalistul cu cel mai mare scor va fi desemnat potențial câștigător al Marelui Premiu. Câștigătorul va fi anunțat prin mesaj direct de către Rimmel London.