Acest concurs a expirat în data de 2016-04-23. Vezi concursurile active aici.
Cum ar fi sa poti purta steagul tarii pe teren la meciul de deschidere UEFA Euro 2016™, Romania - Franta?

Campania va incepe la data de 14 martie 2016, ora 00:00:00, si va dura pana la data de 22 aprilie 2016 inclusiv, ora 23:59:59. 

Pentru a participa la campanie, utilizatorul trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare:

  • a) sa acceseze website-ul facebook.com;
  • b) sa isi creeze un cont personal sau sa se logheze in contul personal din reteaua de socializare Facebook;
  • c) sa acceseze pagina de Facebook Cupa Coca-Cola;
  • d) sa descopere una dintre cele 6 postari de concurs si sa posteze drept comentariu la ea o fotografie sau un link catre un video cu ei in care sa arate cum isi sustin echipa de fotbal a liceului in competitia Cupa Coca-Cola 2016. In comentariu trebuie mentionat si numele echipei liceului pe care il sustin. Fiecare fotografie postata cu continut diferit este echivalenta cu o sansa la castigarea unui premiu. 

Dupa incheierea perioadei campaniei se vor acorda prin jurizare 4 premii mari, fiecare premiu constand in sansa oferita castigatorilor de a fi purtator de drapel pentru Romania in meciul dintre Franta si Romania, in cadrul Euro 2016, din 10 iunie 2016 si cate 5 premii secundare oferite in fiecare saptamana de campanie ce constau in baxuri a cate 6 doze de Coca-Cola 0.33 ml.

Fiecare premiu mare consta in: 

  • a) calatorie in Franta pe durata a 3 zile si 2 nopti;
  • b) bilet avion dus-intors asigurat de catre Organizator; 
  • c) asigurare de sanatate si taxele de aeroport; 
  • d) cazare 2 nopti la hotel de minim 3 stele ales de Organizator, cu toate mesele incluse pe perioada sederii;
  • e) acces pe stadionul Saint Denis din Paris unde va avea loc meciul;
  • f) sansa unica de a intra pe stadion in calitate de purtator de drapel pentru Romania, conform coregrafiei impuse;
  • g) o serie de foto/video din care va rezulta un material video personalizat cu castigatorul in calitatea sa de purtator de drapel cu imagini din timpul meciului si/sau pe perioada calatoriei.

Premiile mari ale campaniei se vor acorda prin jurizare, dupa incheierea perioadei campaniei. Jurizarea va avea loc in termen de maxim 1 zi lucratoare de la incheierea perioadei campaniei, de catre un juriu format din: un reprezentant al organizatorului, un reprezentant Gazeta Sporturilor si Toma Nicolau, blogger la tomanicolau.ro.

Premiile secundare ale campaniei se vor acorda prin jurizare, dupa incheierea fiecarei saptamani din campanie. Jurizarea va avea loc in termen de maxim 3 zile lucratoare de la incheierea fiecarei saptamani de concurs de catre un juriu format din: un reprezentant al organizatorului, un reprezentant Gazeta Sporturilor si Toma Nicolau, blogger la tomanicolau.ro.