Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Pune muzica la Untold!

Campania "Pune muzica la Untold" se va desfasura incepand cu data de 29 iunie 2016 si pana la data de 31 iulie 2016, inclusiv.

Pentru a putea participa la campanie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa completeze formularul de inscriere, prin introducerea datelor de contact si a CV-ului propriu. Participantul la campanie va trebui, apoi, sa uploadeze un fisier care sa contina un mix, in format mp3. 

Mix-ul uploadat trebuie sa fie unic pentru aceasta campanie - durata minima pentru mix trebuie sa fie de 30 de minute; limita maxima pentru fisierul uploadat este de 100 MB. Un participant se poate inscrie in campanie o singura data, cu un singur mix.

In perioada 29 iunie – 31 iulie 2016 (ora 24:00), toate fisierele uploadate prin intermediul aplicatiei sunt supuse jurizarii de catre DJii Kiss FM.

La finalul campaniei, din totalul mix-urilor inscrise si validate, un mix uploadat de catre un participant la campanie va fi desemnat castigator. Decizia juriului format din DJii Kiss FM este finala.

Marele premiu va fi anuntat in data de 1 august 2016. Castigatorul marelui premiu al campaniei va fi evidentiat pe site-ul kissfm.ro, delimitandu-se clar de ceilalti participanti la campanie.

Marele premiu, acordat la finalul campaniei, consta intr-o sesiune de mixing live in cadrul festivalului Untold la o data ce va fi comunicata castigatorului ulterior desemnarii premiului.