105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga rochia preferata!

 admin  2014.08.24  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2411

concurs unica

Alege-ţi rochia preferată şi poate fi a ta!

Fashionsense si Unica te ajută să te pregăteşti pentru sezonul cald cu o rochie pe gustul tău! Poti fi una din cele două fericite castigatoare!

Ce trebuie să faci?

Te invităm să vizitezi fashionsense.ro şi să îţi alegi din multitudinea de produse, rochia preferată din sectiunea "Rochii de zi". Apoi completează formularul cu datele tale şi nu uita să menţionezi produsul care ţi-au plăcut cel mai mult sau codul produsului.

Concursul este valabil în perioada 22 august - 7 septembrie 2014Câstigatori vor fi afisati în data de 8 septembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga rochiaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.