105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga rochia Andreei Balan!

 admin  2015.04.21  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1577

concurs Radio 21

Shurubel a dezbrăcat-o pe Andreea Bălan în direct la Radio 21.

Vedeta a acceptat provocarea de a-i învăța pe matinalii de la Radio 21 coregrafia piesei Baila  și a oferit, la schimb, rochia cu care a venit îmbrăcată.

Poți câștiga rochia Andreei Bălan dacă înveți coregrafia piesei Baila, te filmezi și postezi clipul pe pagina noastră cu hashtag-ul #BAILA21!

Ai timp până miercuri, 29 aprilie 2015! Premiul va fi anunțat joi, 30 aprilie 2015, în Gașca lui Găinușă!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Radio 21 concursuri online rochia Andreei BalanNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.