Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
BaByliss Paris, specialistul tau de styling si ingrjire personala, te invita la concurs!

BaByliss Paris, brandul numarul 1 in Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala colaboreaza de peste 50 de ani cu experti in domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combina tehnologia de ultima generatie cu designul de top.

Inca de la inceput, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovatie si design deosebit, dar si pe angajamentul de a oferi produse de inalta performanta si calitate potrivite tuturor dorintelor in materie de styling si ingrijire personala.

BaByliss Paris detine o gama inedita de aparate menite sa ofere un nivel ridicat de confort si rezultate exceptionale precum cele din saloanele de specialitate. Brandul le propune femeilor ce vor sa arate mereu impecabil, uscatoare de par, ondulatoare, placi pentru intins parul, perii rotative, multistylere si epilatoare.

Unul dintre cele mai indragite accesorii pentru ingrijirea parului este Intuitive Rotating Brush de la BaByliss, brandul numarul 1 din Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala. Usor de utilizat si cu rezultate spectaculoase, Intuitive Rotating Brush iti va fi de folos de fiecare data cand vei dori sa ai o coafura naturala, lejera, stralucitoare si mai ales rapida. Intuitive Rotating Brush, este o perie revolutionara ce intuieste automat directia de rotire, la dreapta sau la stanga. Invelisul ceramic avansat si cele doua perii de 50mm si 35mm te vor ajuta sa ai un par nu numai coafat, ci si intr-o forma excelenta.

Kudika.ro si BaByliss Paris te invita la concurs!

Spune-ne pe Forumul Kudika.ro "Cum ai accesoriza o coafura lejera si stralucitoare realizata cu peria Intuitive Rotating Brush", si poti castiga revolutionara perie Intuitive Rotating Brush de la BaByliss Paris.

Concursul se desfasoara in perioada 16 - 30 septembrie 2015 iar castigatorii vor fi anuntati in intervalul 1 - 2 octombrie 2015.