108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga recoltarea tesutului de cordon ombilical!

 admin  2015.08.19  Diverse,Trageri la sorti  960

concurs Stem Sure

Campania promotionala ”Esti gravida? Castiga recoltarea tesutului de cordon ombilical!” va avea loc in perioada 10.08.2015 – 31.10.2015, urmand sa fie organizata si sa se desfasoare in toata tara.

Inscrierea la concurs consta in completarea formularului de inregistrare (ce contine datele de identificare ale gravidei) de pe siteul stemsure.ro in perioada promotiei.

Cele trei castigatoare vor primi din partea Stem Sure un kit complet de relaxare pentru bebelusul pe care il asteapta si de asemenea pentru ele.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va avea loc in fiecare zi de 1 a lunii urmatoare celor din perioada de campanie promotionala. In data de 1.09.2015 va avea loc tragerea la sorti pentru persoanle inscrise in decursul lunii August. In data de 1.10.2015 va avea loc tragerea la sorti pentru persoanele inscrise in decurusul lunii Septembrie. In 1.11.2015 va avea loc tragerea la sorti pentru pesoanele inscrise in decursul lunii Octombrie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online recoltarea tesutului de cordon ombilical concurs Stem Sure kit complet de relaxare banca de celule stem celule stem concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.