108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga rachete de tenis Wilson!

 admin  2014.07.14  Diverse,Trageri la sorti  1776

concurs BRD

Campania “BRD Bucharest Open – Tenisul este noul spectacol” se desfasoara in perioada 26 iunie – 25 iulie 2014.

Campania se deruleaza in 2 etape: 

  • 26 iunie – 02 iulie 2014: In cadrul acestei Campanii, Organizatorul va acorda pe baza de tragere la sorti un numar de 70 de premii constand in abonamente la turneul de tenis BRD Bucharest Open in perioada 07 - 13 iulie 2014. Fiecare premiu are o valoare neta de 102 lei. 
  • 26 iunie – 25 iulie 2014: In cadrul acestei Campanii, Organizatorul va acorda pe baza de tragere la sorti un numar de 50 de premii constand in rachete de tenis Wilson. Fiecare premiu are o valoare de neta maxima de 599 Lei. 

Pentru fiecare din cele 2 etape va exista cate o tragere la sorti. 

La aceasta Campanie pot participa toate persoanele fizice, rezidente in Romania, care in perioada Campaniei isi activeaza cel putin unul dintre serviciile MyBRD Net sau MyBRD Mobile in oricare dintre unitatile Organizatorului sau telefonic, prin apelarea MyBRD Contact. 

Pentru campania din etapa 2 (26 iunie – 25 iulie 2014) nu vor intra in tragerea la sorti castigatorii validati in prima etapa (26 iunie – 02 iulie 2014). 

Pentru a dobandi calitatea de Participant, persoanele trebuie: 

  • sa aiba activ cel putin unul din serviciile My BRD Mobile sau My BRD Net 
  • sa detina cel putin un cont curent deschis la BRD – Groupe Societe Generale S.A.; 
  • sa nu inregistreze restante la creditele pe care le au in sold la BRD - Groupe Société Générale S.A., la data extragerii. 
  • sa nu aiba nicio datorie la BRD (neplata comisioane sau taxe) la data extragerii

Tragerile la sorti vor fi realizata electronic si vor fi efectuate de catre BRD Groupe Societe Generale, la sediul acestuia. Extragerile se vor desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului Campaniei, asistata de un notar public. Tragerea la sorti pentru prima etapa se va efectua in data de 04 iulie 2014. Participantii pot castiga cate un singur premiu. Tragerea la sorti pentru cea de-a 2-a etapa se va efectua in data de 04 august 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

BRD Bucharest Open MyBRD Net​ MyBRD Mobile rachete de tenis concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.