Acest concurs a expirat în data de 2015-07-25. Vezi concursurile active aici.
Gaseste greselile de la Domo!

Campania publicitara “Gaseste greselile de la Domo" se va desfasura in perioada 20 - 24 iulie 2015, la Radio ZU in cadrul Morning ZU.

La semnalul realizatorilor Morning ZU ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 numele electrocasnicelor Westood de pe site-ul Domo.ro asa cum sunt scrise pe site. Persoana care trimite al 10-lea SMS (primit dupa startul concursului) ce contine exact numele electrocasnicelor indicate de catre realizatorii Morning ZU asa cum sunt scrise pe site-ul Domo.ro, castiga cele doua electrocasnicenpuse in concurs in ziua respectiva. In cazul in care se primesc mai putin de 10 SMS-uri, este considerata castigatoare persoana care a trimis SMS-ul cu numarul de ordine cel mai apropiat de 10. 

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizatori in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  Premiului castigat.

Lista completa a premiilor in ordine cronologica:

  • Ziua 1 - Espressor Westwood, Prajitor de paine
  • Ziua 2 - Cantar de bucatarie Westwood, Storcator de fructe
  • Ziua 3 - Ventilator cu picior, Filtru de cafea
  • Ziua 4 - Lada frigorifica, Aparat de facut sandvisuri (sandwich maker)
  • Ziua 5 - Ondulator cu perie, Geanta frigorifica / Cuptor electric

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita Co-Organizatorului, in aceeasi zi in care a fost anuntat ca este castigator prin e-mail la adresele radiozu@radiozu.ro/ office@radiozu.roori prin fax la nr. 021/ 409.19.02 o copie a actului de identitate.