Acest concurs a expirat în data de 2015-02-27. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu SfatulMedicului.ro si Slim & Fit produse pentru slabit.

Cum slabesti usor, sanatos si natural dupa sarbatori, cu Slim & Fit!

Dupa meniul imbelsugat de sarbatori, a venit vremea sa scapam de kilogramele nedorite. Cum putem face acest lucru intr-un mod deopotriva usor si sanatos? Cu ajutorul unui supliment alimentar 100% natural, care stimuleaza arderile, astampara foamea si poftele, accelerand procesul de slabire!

Slim & Fit este obtinut exclusiv din ingrediente naturale, incluzand, pe langa Garcinia cambogia, extracte din Hoodia gordonii, alga Fucus vesiculosus, ceai verde si fibrulina.

O cutie Slim & Fit contine 200 de comprimate, suficiente pentru o cura de aproximativ o luna. Dupa 25 de zile sunt recomandate 5 zile de pauza, dupa care se reia. Pentru rezultate optime, se recomanda asocierea unei alimentatii echilibrate, consumul a 2 litri de apa pe zi si un program de exercitii fizice usoare.

Fiecare cutie este suficienta pentru o luna de dieta, timp in care puteti slabi pana la 5 kilograme. Fara infometare, fara chinuri inutile, fara sa numarati caloriile si fara efecte adverse.

Premii:

  • 3 premii - fiecare suficienta pentru o luna de dieta

Pentru a participa la concurs trebuie: 

  • sa aveti cont pe sfatulmedicului.ro si sa fiti logat; 
  • daca nu aveti cont, sa completati corect formularul de inregistrare; 
  • sa raspundeti la intrebarea concursului.

Perioada de desfasurare: 26.01.2015 - 26.02.2015

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.