Acest concurs a expirat în data de 2016-12-19. Vezi concursurile active aici.
Mos Craciun te asteapta la Praktiker!

Campania "Mos Craciun te asteapta la Praktiker" incepe la data de 30 noiembrie 2016 si dureaza pana la data de 18 decembrie 2016.

La campanie poate participa orice persoana fizica din Romania, clienti si vizitatori ai magazinelor Praktiker de pe teritoriul Romaniei. 

Campania este valabila in toate magazinele Praktiker de pe teritoriul Romaniei.

Toti clientii magazinelor Praktiker de pe teritoriul Romaniei, care vin in magazinele Praktiker in perioada de desfasurare a campaniei, si care efectueaza cumparaturi, au dreptul de a completa o lista cu produsele pe care si le doresc de Craciun, produse care trebuie sa se regaseasca in sortimentul Praktiker, prezente la raft spre vanzare.

Valoarea totala a produselor inscrise in lista trebuie sa nu depaseasca suma de 500,00 lei.

Se pot completa in lista atat produse din afara promotiilor, cat si produse care fac obiectul altor promotii si oferte nationale sau locale.

Pentru a participa la extragere, clientul trebuie sa completeze in intregime talonul: campuril din lista cat si campurile cu datele personale, numar bon, sa-l dateze, sa-l semneze si sa-l introduca in urna special amenajata in interiorul fiecarui magazin Praktiker.

La finalul campaniei va avea loc tragerea la sorti prin care fiecare magazin Praktiker va desemna cate 1 castigator.

Premiul pentru fiecare castigator consta in acordarea produselor inscrise in lista.

Extragerea va avea loc la data de 21 decembrie 2016.