Acest concurs a expirat în data de 2015-11-21. Vezi concursurile active aici.
Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco.

Asculta ZU si vineri, de Black Friday ai sansa sa pleci acasa cu produse in valoare de 2.000 lei de la Flanco. La ZU e "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco".

Prinde semnalul de concurs in fiecare in Morning ZU. Trimite un SMS la 1815 cu un text in care scrii ce produs ai vrea sa iti iei de Black Friday de la Flanco. Vezi oferta Flanco aici.

Daca esti intre primele 5 persoane care trimit SMS dupa semnalul de concurs castigi pe loc un voucher de 300 lei cu care sa iti iei ce vrei din magazinele Flanco si esti finalist in "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco".

Ce trebuie sa stii despre "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco"

  • Daca esti printre cei 10 finalistii vineri, 20 noiembrie ne vedem la magazinul Flanco din Promenada Mall (Bucuresti); vei primi toate informatiile de care ai nevoie la telefon cel mai tarziu joi 19 noiembrie. Ca sa participi la "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco"este important sa ajungi la timp in locatia indicata. 
  • Pe 20 noiembrie dimineata, in magazinul Flanco din Promenada Mall din Bucuresti  vei avea 60 de secunde in care sa strangi produse din magazinul Flanco a caror valoare totala sa fie cea mai apropiata de 2.000 lei.
  • Daca reusesti sa fii cel mai bun in preturile de la Flanco, pleci acasa cu produsele pe care le-ai strans.

Premiile campaniei publicitare:

  • 10 vouchere de cumparaturi de la Flanco in valoare de 300 lei lei fiecare, castigate in urma concursului on air din zilele de 18 si 19 noiembrie 2015;
  • 1 premiuproduse in valoare de maxim 2.000 lei, castigat in urma concursului din magazinul Flanco din Promenada din data de 20 noiembrie 2015; 
  • Tableta Samsung Tab3 T113, 7", 8GB, Quad-Core, Negru si o Telefon mobil Allview V1 Viper L, 8GB, Dual SIM, Negru, castigate in data de 20 noiembrie 2015 in cadrul emisiunii Monring ZU;

Bafta! si cumparaturi inspirate!