Acest concurs a expirat în data de 2017-06-06. Vezi concursurile active aici.
Raspandeste vestea despre beneficiile Neem!

Cand te-ai vazut ultima data cu prietenele tale si ati vorbit si despre voi, nu doar despre pitici si povesti cu mamici? Stim ca cele mai bune sfaturi si trucuri pentru ingrijire nu vin din pliante sau reviste, ci de la persoanele dragi din viata noastra! De aceea vrem sa reactivam vechile obiceiuri, sa va stimulam sa reluati discutiile despre rasfat si stare de bine. Noi te introducem in lumea Neem, arborele cunoscut in medicina ayurvedica sub denumirea de „Copacul divin”, iar tu ne ajuti sa raspandim vestile bune! Stiai ca Neem are actiune benefica asupra unei game largi de afectiuni ale pielii precum acneea, eczema sau rozaceea? Stiai ca sustine formarea colagenului pentru vindecarea rapida a ranilor, ca are efect antibacterian si ca regleaza eficient secretia de sebum? Afla mai multe despre beneficiile plantei Neem pentru sanatatea pielii, descopera gama Neem de la Himalaya in magazinul online Hboutique si spune-ne ce produs sau produse cu Neem ai recomanda prietenelor tale! Cele mai inspirate si mai frumos argumentate comentarii-recomandari vor fi premiate cu produse din gama Neem si vouchere pentru magazinul online www.hboutique.ro!

Poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in: produse din gama Neem de la Himalaya (Masca purificatoare cu extract de Neem, Sofran si Argila, Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem, Exfoliant purificator pentru fata cu Neem si Sapun protector cu Neem si Sofran indian) + voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online Hboutique.

Perioada de inscriere: 22 mai – 5 iunie 2017

Castigatorii se afiseaza marti 6 iunie 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 3 raspunsuri.