Acest concurs a expirat în data de 2014-09-30. Vezi concursurile active aici.
Noul Libresse Multistyle din geanta ta!

Campania “Noul Libresse Multistyle din geanta ta” si se deruleaza pe o perioada de 1 saptamana, incepand la data de 22.09.2014 pana la data de 29.09.2013, ora 23:59 pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta Campanie desfasurata pe pagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook in perioda desfasurarii concursului;
  • Sa dea “Like” paginii Libresse Romania din reteaua de socializare Facebook (in cazul in care nu sunt deja fani);
  • Sa raspunda la intrebarea ‘’Care este produsul Libresse care nu-ti lipseste niciodata din geanta?’’;

Pentru cei care vor mentiona in acelasi comentariu si un beneficiu al noului produs Libresse Multistyle vor primi o surpriza (premiu aditional) alaturi de premiul mentionat initial.

Vor intra in concurs atat comentariile insotite de raspunsul la intrebare, cat si comentatiile ce vor mentiona un beneficiu al noului produs Libresse Multistyle. Nu vor intra in concurs comentariile ce contin numele brand-ului sau al produsului incorect, nefiind in conformitate cu denumirile de pe site-ul www.libresse.ro.

La finalul concursului din data de 29.09.2014, ora 23:59, vor fi alesi (extragere aleatorie) 10 castigatori. La maxim 3 zile de la finalul concursului vom anunta castigatorii pe pagina de Facebook Libresse Romania, printr-un comentariu oficial la postarea cu poza a concursului si printr-o postare speciala pe pagina Libresse Romania.

In cadrul acestui concurs vor fi alesi 10 castigatori a cate 1 premiu fiecare:

  • 10 x pachet premii : 1 x Libresse Ultra Normal 20 buc + 1 x Libresse Multistyle 30 buc + cate un premiu aditional pentru comentariile care contin si beneficiul Multistyle