Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii saptamanale sau marele premiu - o masa de fussball

Campania promotionala „Castrol Pronostic” este organizata si se desfasoara in perioada: 12.06.2014 – 13.07.2014 pana la ora 23.59.59.

Participantii la prezenta Campanie trebuie sa: 

  1. Intre pe pagina de Facebook Castrol Romania si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “Castrol Pronostic”. 
  2. Daca utilizatorul nu este fan al paginii de Facebook Castrol Romania in scopul participarii acesta trebuie sa devina fan al paginii, prin apasarea butonului “Like” (“Imi place”). 
  3. Participantii trebuie sa puna pronosticuri pentru meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Meciurile vor fi afisate in pagina de aplicatie grupate pe etape: 
    • etapa Grupelor: 12.06. – 26.06. 
    • etapa Optimilor de finala: 28.06. – 01.07. 
    • etapa Sferturilor de finala: 04.07 - 05.07. 
    • etapa Semifinalelor: 08.07 – 09.07. 
    • etapa Finalei mici: 12.07. 
    • etapa Finalei mari: 13.07. 
  4. Dupa finalul fiecarei etape, cand se vor anunta oficial echipele invingatoare si infrante vor fi accesibile paginile cu meciurile din etapele urmatoare.  

Saptamanal, se vor desemna prin tragere la sorti cate 3 castigatori pentru: un tricou, o sapca, o mingie. Extragerea se va face cu ajutorul generatorului din site-ul www.random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar. In total vor fi 4 saptamani cu cate 3 premii / saptamana. Castigatorii desemnati nu vor mai fi inscrisi in extragerile din saptamanile urmatoare. 

La finalul concursului, cel care a avut cele mai multe pronosticuri corecte va castiga premiul cel mare: o masa de fussball

Fiecare participant isi va putea vedea toate rezultatele dunate intr-o pagina din aplicatie dedicata. Un participant se poate inscrie o singura data si poate castiga un singur premiu din cele saptamanale. 

Premiile oferite in cadrul In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 12 premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza: 

  • a) 4 x Tricouri personalizate Castrol si Fifa World Cup 
  • b) 4 x Sepci personalizate Cstrol si Fifa World Cup 
  • c) 4 x Mingii personalizate Castrol si Fifa World Cup 
  • d) 1 x Masa Fussball personalizata Casrol si Fifa World Cup 

Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc la finalul fiecarei saptamani: 20.06, 27.06, 04.07,11.07. Extragerea se va face cu ajutorul generatorului din site-ul www.random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar. In total vor fi 4 saptamani cu cate 3 premii / saptamana. La tragerea la sorti participa toate inregistrarile valide din perioada concursului.