Diverse • Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga premii originale si invitatii duble la filmul "Vacanat cu Peripetii"!

Adăugat de concursoman în data de 2015.08.27 • 1317 vizualizări

concurs Cinemagia

Cinemagia, Warner Bros Pictures si Freeman Entertainment te provoaca la concurs!

Cinemagia.ro, Warner Bros. Pictures şi Freeman Entertainment te provoacă la concurs!

Noua generaţie a familiei Griswold pregăteşte din nou o Vacanţă cu Peripeţii. Cum în orice familie sunt probleme, Rusty Grisworld, acum un tată (i)responsabil, vrea să restabilească legătura dintre ei printr-o călătorie prin ţară, cu destinaţia parcul de distracţii Wally World. Doar că nimic nu merge cum a plănuit şi familia Griswold va avea parte de cea mai mare, cea mai tare, cea mai nebună şi cea mai scandaloasă vacanţă.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga una din cele 7 invitaţii la comedia Vacanţă cu Peripeţii sau unul din premiile originale: Geanta frigorifica prevazuta cu sistem de boxe, Geanta de plaja, Desfactor sticle, Jurnal de Vacanta, Minge de plaja, Set ping pong, Tricou barbati, Tricou dama. Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri, în intervalul 3-11 septembrie.

Câştigătorii afişati pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Ed Helms, Christina Applegate şi Chris Hemsworth te duc într-o călătorie pe care n-o s-o uiţi uşor. Vacanţă cu Peripeţii, o comedie nebună şi de-a dreptul scandaloasă de la Warner Bros. Pictures. şi New Line Cinema. Pregăteşte-te din timp pentru hohote de râs alături de noua generaţie Griswold. Vacanţă cu Peripeţii, în 28 august numai la cinema.  O comedie distribuită de Freeman Entertainment.

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe marţi 01.09.2015. Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site marţi 08.09.2015.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS