105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii originale si invitatii duble la filmul "Vacanat cu Peripetii"!

 admin  2015.08.27  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  1304

concurs Cinemagia

Cinemagia.ro, Warner Bros. Pictures şi Freeman Entertainment te provoacă la concurs!

Noua generaţie a familiei Griswold pregăteşte din nou o Vacanţă cu Peripeţii. Cum în orice familie sunt probleme, Rusty Grisworld, acum un tată (i)responsabil, vrea să restabilească legătura dintre ei printr-o călătorie prin ţară, cu destinaţia parcul de distracţii Wally World. Doar că nimic nu merge cum a plănuit şi familia Griswold va avea parte de cea mai mare, cea mai tare, cea mai nebună şi cea mai scandaloasă vacanţă.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga una din cele 7 invitaţii la comedia Vacanţă cu Peripeţii sau unul din premiile originale: Geanta frigorifica prevazuta cu sistem de boxe, Geanta de plaja, Desfactor sticle, Jurnal de Vacanta, Minge de plaja, Set ping pong, Tricou barbati, Tricou dama. Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri, în intervalul 3-11 septembrie.

Câştigătorii afişati pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Ed Helms, Christina Applegate şi Chris Hemsworth te duc într-o călătorie pe care n-o s-o uiţi uşor. Vacanţă cu Peripeţii, o comedie nebună şi de-a dreptul scandaloasă de la Warner Bros. Pictures. şi New Line Cinema. Pregăteşte-te din timp pentru hohote de râs alături de noua generaţie Griswold. Vacanţă cu Peripeţii, în 28 august numai la cinema.  O comedie distribuită de Freeman Entertainment.

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe marţi 01.09.2015. Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site marţi 08.09.2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Vacanta cu peripetii concurs Cinemagia Freeman Entertainment concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.