Castiga premii originale si invitatii duble la filmul Pan
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii originale si invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri!

 admin  2015.10.15  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  998

concurs Cinemagia

Cinemagia, Warner Bros. Pictures şi Freeman Entertainment te invită într-o lume fantastică!

Îţi voi spune o poveste despre un băiat care putea să zboare. Despre piratul care voia să îl ucidă. Şi despre insula unde trăiesc zânele. Dar nu este povestea pe care ai auzit-o până acum. Pentru că, uneori, prietenii sunt la început duşmani, iar duşmanii prieteni. Şi pentru că, dacă vrei să inţelegi cum se încheie lucrurile, trebuie mai întâi să afli cum au început.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga una din cele 7 invitaţii duble la filmul Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri şi unul din premiile originale: Rucsac, Colier, Tricou, Şapcă sau Tricou cu imprimeu fluorescent. 

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Din 9 octombrie, află cum a început legenda lui Peter Pan în filmul regizat de Joe Wright, Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri. Warner Bros., studioul care v-a adus Harry Potter, prezintă un film eveniment, care te va purta într-o lume fantastică şi îţi va oferi o experienţă cu adevărat magică. Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri, un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Levi Miller, Hugh Jackman, Rooney Mara şi Garrett Hedlund. Mergi la cinema din 9 octombrie. Vizionează-l în 3D, Dolby Atmos şi 4Dx.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Cinemagia Aventuri in Tara de Nicaieri concurs Warner Bros. Pictures concurs Freeman Entertainment