108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii originale si invitatii duble la filmul Lunetistul American!

 admin  2015.01.22  Trageri la sorti,Invitatii  1470

concurs Cinemagia

Partener Media, Warner Bros. Pictures şi Freeman Entertainment te invită la film!

Răspunde la întrebarea de concurs şi ai şansa să câştigi una dintre cele 7 invitaţii duble la filmul “Lunetistul American”, valabile de luni până vineri, la Cinema City Sun Plaza sau unul din premiile originale. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul numai după ce au primit mail cu confirmarea faptului că datele se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

Bradley Cooper revine din 23 ianuarie pe marile ecrane în “Lunetistul American” un film cu 6 (şase) nominalizări la Oscar, inclusiv pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” (Bradley Cooper) şi „Cel mai bun scenariu adaptat” (Jason Hall).  

În regia lui Clint Eastwood, premiat de branşă cu a patra nominalizare la premiile Directors Guild of America, dar şi cu premiul pentru „Cel mai bun regizor” din partea National Board of Review, filmul este inspirat din fapte reale şi dezvăluie povestea cutremurătoare şi emoţionantă a celui mai eficient  lunetist din istoria militară a S.U.A.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Lunetistul American” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 23 ianuarie 2015.

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site vineri 30.01.2015. Aceştia se vor prezenta cu un act de identitate la una din casele de bilete ale cinematografului, cu minim 15 minute înainte de începerea spectacolului. 

Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site vineri 06.02.2015. Aceştia sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

Lunetistul American invitatii duble castiga premii Cinema City Sun PlazaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.