Concurs: Castiga premii originale si invitatii duble la animatia 3D Boxtroli!

Adăugat de concursoman în data de 2014.10.22 • 758 vizualizări

concurs cinemagia

Ro Image 2000 şi Movieplex Plaza Romania te invita la concurs.

Boxtroli este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

Boxtrolii au crescut un băiețel orfan, OUȚ încă de când era un bebeluș, ca pe unul de-al lor. Distracția lor preferată e să scormonească prin lucrurile aruncate de oameni, în general mașinării stricate, și să ia cu ei ce li se pare mai interesant, pentru a le repara sau modifica după cum doresc. 

Pentru că tot orașul e convins că Boxtrolii sunt niște dăunători periculoși, mai-marii din înalta societate îl tocmesc pe Archibald Snatcher, un ticălos cu două fețe, să îi eradicheze. Convins că așa își va croi drum spre nobilimea din Podu-Brânzei, acesta începe un atac fără amploare împotriva nevinovatelor creaturi. În fața pericolului exterminării, Boxtrolii au un singur aliat care poate crea o punte între lumea lor subterană, și cea a oamenilor – Ouț, care, împreună cu noua lui prietenă, Winnie, vor putea aduce o schimbare în orașul obsedat de brânză, dar și de răzbunare.

Ro Image 2000 şi Movieplex Plaza Romania te invită la concurs.

Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga premii originale sau o invitaţie de 2 locuri la filmul Boxtroli, duminică 2 noiembrie, la Movieplex Plaza Romania.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare: