Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga aici si acum! Vino la Le Bridge Duty Free pana pe 31 august si cumpara produse de minim 20 de euro.

Campania "Câștigă acum și aici" începe pe data de 01.07.2017 şi va dura până la data de 31.08.2017.

Campania este deschisă participării tuturor persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani și care călătoresc spre o destinație europeană și procură bunuri în magazinele „Le Bridge Duty Free” de la frontieră.

Participanţii la Campanie sunt persoanele fizice care au procurat produse in valoare de 20 Euro în cadrul magazinelor „Le Bridge Duty Free” în punctele de trecere a frontierei de stat. Produsele de tutungerie din suma cecului participant se vor exclude și costul acestora nu este luat în calcul la determinarea sumelor prevăzute în prezentul punct.

După efectuarea cumpărăturii în sumă de 20 Euro participanții vor primi câte un cupon răzuibil ce urmează a fi răzuit și aflat premiul instant.

Cuponul răzuibil conținte o zonă razuibilă unde este indicat premiul câștigat instant sau mențiunea „Mai încearcă ”.

În cazul identificării sub câmpul răzuibil al cuponului de participare a unui premiu instant acesta va fi înmânat imediat, în magazinul unde a fost efectuată cumpărătura, după care la acesta se va anexa copia bonului de casă participant, copia bonului de casă a produsului câștigat și a unui act de identitate a câștigătorului.

Pentru validare, este obligatorie atașarea bonului fiscal aferent cumpărăturii Organizatorul, bonul de casă a produsului câștigat și copia unui act de identitate. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze oferirea premiilor în cazul nerespectării condițiilor menționate.

Se vor acorda următoarele discounturi:

  • Ciocolate–  1899 buc
  • Cosmetică- 3009 buc
  • Accesorii – 365 buc
  • Reducere în valoare de 250 de lei – 1240 buc
  • Reducere în valoare de 500 lei – 620 buc
  • Reducere în valoare de 1000 lei – 62 buc

Premiile campaniei  vor fi acordate în perioada desfășurării promoției, cu dreptul Organizatorului de a sista unilateral acordarea premiilor în cazul în care stocul de premii a fost epuizat.

În cazul epuizării stocurilor, în incinta magazinului participant la promoții va fi afișat anunțul respectiv.