Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii de peste 30.000 Lei

Campania "Mondiale cu valoare: premii de peste 30.000 Lei!" se desfasoara in perioada 12 iunie 2014 - 13 iulie 2014.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa completeze formularul atasat in pagina de concurs cu informatiile cerute, sa aleaga rezultatul final al Meciului zilei prin selectarea numelui echipei castigatoare sau a situatiei de egalitate si sa apese butonul “ Particip”.

Participantul isi poate schimba optiunea de mai multe ori pe parcursul zilei, dar se va lua in considerare ultima optiune plasata inainte de inchiderea votului. Votarea zilei se opreste cu 2 ore inainte de inceperea meciului, apoi vor fi afisate meciurile urmatoarei zile.

Organizatorul va afisa in pagina Campaniei Programul zilei si Meciul Zilei in functie de orarul de desfasurare a partidelor. Participantii pot alege rezultate ale Meciului Zilei in orice zi in care sunt programate partide, fara limitare. Rezultatul final al Meciului zilei este considerat a fi cel oficial de la sfarsitul partidei (dupa terminarea celor doua reprize regulamentare de joc sau a reprizelor de prelungiri sau a loviturilor de la 11m). Orice schimbare de Rezultat ulterior nu va fi luat in calcul.

Pentru fiecare Meci al zilei vor fi desemnati castigatori toti cei care au ales corect rezultatul final al partidei. Toti castigatorii desemnati vor primi drept premiu cate un set de vouchere in valoare de 180 Lei.

Toti participantii care au optat pentru Meciul zilei precum si toti clientii care au facut o achizitie valida (data facturii) in perioada 12-26 Iunie 2014 vor participa la Tombola “Sferturilor” care va avea loc pe 27 Iunie 2014. In cadrul acesteia se vor desemna 4 castigatiori care la randul lor vor mai nominaliza fiecare inca cel mult 3 prieteni alesi sa-l insoteasca.  Toti vor primi drept premiu un sejur la Aqvila Club 4* Rucar, jud.Arges, in perioada 4-6 Iulie 2014, in regim demipensiune cu mancare si bere la discretie (2 cine, 2 mic-dejun).

Toti participantii care au optat pentru Meciul zilei precum si toti clientii care au facut o achizitie valida (data facturii) in perioada 12 Iunie-13 Iulie 2014 vor participa la Tombola “Baia de lux” care va avea loc pe 14  Iulie 2014. In cadrul acesteia se va desemna castigatorul unui set complet pentru amenajarea unei bai cu produse sanitare de lux in valoare de 8.000 lei.

Premiile Campaniei constau in:

  • Seturi de vouchere in valoare de 180 lei, continand :
    • 1 voucher in valoare de 10 lei aplicabil la achizitionarea de produse din categoria Cosmetice si Parfumuri
    • 1 voucher in valoare de 20 lei aplicabil la achizitionarea de produse din subcategoria Tablete
    • 1 voucher in valoare de 50 Lei lei aplicabil la achizitionarea de produse din subcategoria Laptop/Notebook
    • 1 voucher in valoare de 100 Lei aplicabil la achizitionarea de produse din subcategoriile Cabine de dus, Cazi de baie si Seturi de mobilier

Voucherele pot fi utilizate pentru achizitii din magazinul online SensoDays, pana la 31 Iulie 2014 si sunt supuse Conditiilor generale de utilizare a voucherelor din Termenii si conditiile generale publicate pe site. Fiecare participant care alege corect rezultatul meciului zilei va primi cate un set de vouchere. Numarul de seturi si valoarea totala a premiilor vor fi determinate la finalul campaniei prin insumarea tuturor seturilor de vouchere acordate pentru fiecare meci al zilei.

  • Un numar de 4 pachete turistice, constand fiecare intr-un sejur pentru maxim 4 persoane (2 camere duble) la Aqvila Club 4* Rucar, jud.Arges, in perioada 4 Iulie - 6 Iulie 2014, in regim demipensiune cu mancare si bere la discretie (2 cine, 2 mic-dejun). Intrarea in camera se face vineri 4 iulie incepand cu ora 16:00 iar eliberarea camerei, duminica, 6 iulie, pana la ora 11:00. 
  • Un set complet pentru amenajarea unei bai cu produse sanitare de lux in valoare de 8.000 lei (TVA inclus). Setul este compus din:
    • Cabina dus Huppe X1 patrata, 90x90, sticla clara de 6mm si profile de crom
    • Cadita de dus patrata monobloc Huppe Xerano, 90x90cm, inaltime 15cm
    • Set complet WC Kolo Runa care include vas WC, rezervor si capac
    • Set mobilier Kolo Traffic 60 alb care include dulap de baza si lavoar
    • Set baterii Hansgrohe Focus E2 pentru lavoar si dus, inclusiv setul de dus
    • Radiator port-prosop Zehnder Toga 1436x496 mm, alb

Desemnarea castigatorilor:

  • Voucherele pentru Meciul zilei: In baza afisarii rezultatelor oficiale ale meciurilor zilei, sunt desemnati castigatori toti participantii care au ales corect rezultatul (castigatorul partidei sau egalitate). Toti cei desemnati castigatori vor primi ca premiu cate un set de vouchere de cumparaturi. Voucherele vor fi transmise castigatorilor in format electronic, in cel mult 48 (patruzecisiopt) de ore lucratoare de la afisarea rezultatelor oficiale ale partidelor, pe adresele de e-mail completate şi confirmate de catre participant.
  • Tombola “Sferturilor”27 Iunie 2014: Intra in tragerea la sorti cu adresa de email toti participantii care au optat pentru Meciul zilei precum si toti clientii care au facut o achizitie valida (data facturii) in perioada 12-26 Iunie 2014. Folosind www.random.org se vor extrage prin tragere la sorti 8 adrese de email, primele 4 drept Castigatori si urmatoarele 4 drept Rezerve. Castigatorii vor primi drept premiu cate un sejur la Aquila Club 4* Rucar pentru ei si cel mult inca trei prieteni alesi de catre fiecare dintre Castigatori. Dupa extragere, Organizatorul va contacta pe fiecare Castigator pentru confirmare, folosind adresa de email folosita de catre acesta in Campanie.
  • Tombola “Baia de Lux” - 14 Iulie 2014: Intra in tragerea la sorti cu adresa de email toti participantii care au optat pentru Meciul zilei precum si toti clientii care au facut o achizitie valida (data facturii) in perioada 12 Iunie-13 Iulie 2014. Folosind www.random.org se vor extrage prin tragere la sorti 2 adrese de email, una pentru Castigator si una pentru Rezerva. Castigatorul  va primi drept premiu un set complet pentru amenajarea unei bai cu produse sanitare de lux in valoare de 8.000 lei. Dupa extragere, Organizatorul va contacta Castigatorul pentru confirmare folosind adresa de email folosita de catre acesta in Campanie.