Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Cumpara ziarul preferat si te poti numara printre norocosi!

Cumpără ziarul preferat şi te poţi număra printre norocoşi!

Cel mai iubit concurs revine şi nu oricum, ci cu mii de premii. Lozurile Click!MANIA le pot aduce cititorilor noştri premii în bani, telefoane, televizoare, tablete sau vacanţe. Uite ce poţi câştiga dacă joci la Click!MANIA:

Premii în bani. Cele mai râvnite lozuri vor fi cu siguranţă cele care îţi aduc 20.000 de lei. Sunt trei la număr şi poţi fi chiar tu norocosul care pune mâna pe unul dintre ele. Alte 30 de lozuri Click!MANIA îţi pot aduce 1.000 de lei. Lozurile mai ascund alte 300 de premii a câte 300 de lei fiecare. Tot ce trebuie să faci e să cumperi ziarul şi să verifici simbolurile. De exemplu, pentru a câştiga 20.000 de lei pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu 20.000 LEI. Pentru a câştiga suma de 300 de lei, pe loz trebuie să apară de 3 ori simbolul 300 LEI. 

5 televizoare. Ce zici de un film bun pe care să-l vizionezi la un televizor de ultimă generaţie? Filmul îl poţi închiria, iar televizorul îl câştigi cu Click!MANIA. Concursul nostru pune la bătaie cinci televizoare performante. Sunt Full HD şi au diagonala de 71 de centimetri. 

33 de tablete. La ediţia a 11-a, zeci de români s-au ales cu tablete. Şi la noua ediţie, Click!MANIA v-a pregătit 33 de tablete. Acestea au display IPS cu unghi sporit de vizualizare, putere de procesare optimă, autonomie mare, conectivitate 3G, GPS şi Bluetooth, Android 4.2. Jelly Ben, două camere foto. Bateria îţi oferă o autonomie de până la 5 ore în condiţii de utilizare continuă şi până la 16 zile în stand by.

29 de telefoane. Alţi norocoşi pot pune mâna pe super telefoanele pregătite de Click!MANIA. Sunt 29 la număr şi te vor surprinde prin funcţiile ingenioase. Îţi poţi exersa talentul la desen, poţi crea videoclipuri şi imagini originale sau poţi compune mesaje prin dictare. Telefoanele au un display LCD de 4,63 inch şi cameră foto principală de 5MP cu autofocus şi Led Flash. 

25 de cuptoare cu microunde. Printre premiile pregătite de Click!MANIA se numără şi 25 de cuptoare cu microunde, care vor face viaţa mai uşoară oricărei gospodine. 

8 sejururi la Cheile Grădiştei. Click!MANIA te trimite şi-n vacanţă. Opt lozuri îţi pot aduce  un sejur de vis la Cheile Grădiştei, pentru două persoane. Ai inclus: două nopţi de cazare la complex de trei stele, cu mic dejun inclus. Dacă nimereşti trei simboluri cu o valiză, fă-ţi bagajele!

Mai poţi câştiga alte 16.000 de premii. Cel mai iubit concurs ţi-a mai pregătit abonamente la ziarul preferat, dvd-uri „Ştrumfii 2”, dvd-uri „Stă să plouă cu chiftele 2”, geluri de duş şi cuţite de inox.