Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-05-16. Vezi concursurile active aici.
Pasionatul Serios.

Inscrie-te in concursul “Pasionatul Serios” si poti castiga premii care sa te ajute sa-ti amenajezi gradina. Gardenpedia lanseaza concursul pasionatilor de gradinarit “Pasionatul Serios”.

Mesajul Concursului: “Planurile pentru gradina ta devin realitate cu premiile Gardenpedia.”

Sub misiunea declarata de catre companie: “Gardenpedia. De folos gradinii tale.”, vrea sa-ti fie alaturi cu produse de gradina indiferent ca faci parte din categoria oamenilor care practica gradinaritul ca hobby sau ca semiprofesionist, oferindu-ti produse de gradina, utilaje si unelte care sa te ajute in activitatile specifice domeniului.

Ca sa fie alaturi de tine Gardenpedia initiaza un concurs prin care poti castiga produse/vouchere care sa te ajute sa-ti amenajezi gradina.

Luna februarie fiind ultima luna din iarna (calendaristic vorbind), premergatoare practic tuturor demersurilor legate de reluarea activitatilor pentru refacearea gradinilor, a spatiilor destinate “coltului” verde din fiecare casa / gospodarie, putem spune ca e momentul propice pentru reamenajarea gradinilor si produselor destinate ei.

Vine, vine primavara. Si se asterne in primul rand in gradina ta. Cu tot cu premii GardenPedia.

Incepand cu 31 martie 2015 premiem pasionatii de gradinarit, pentru ideile lor. Tu vii cu ideile si Gardenpedia cu resursele.

Mecanism concurs: Tot ce ai de facut este sa postezi cu link pe pagina noastra de Facebook GardenPedia 3 produse de pe site-ul gardenpedia.ro care iti plac sau crezi ca te vor ajuta la amenajarea gradinii.

Premiile concursului organizat de Gardenpedia “Pasionatul Serios”:

  • Premiul I - Un derulator automat cu 30m furtun inclus - Autoreel Hozelock
  • Premiul II - 20 vouchere, fiecare in valoare de 50 lei

Si pentru ca nici un pasionat de gradinarit sa nu intampine primavara cu gradina goala, la abonarea la newsletter iti oferim un voucher in valoare de 20 de lei.

Desemnarea castigatorilor se va face Random.  Perioada campaniei: 31.03.2015 – 15.05.2015.