80
concursuri
active
Premii
in valoare de

797.16
miliarde de lei,
adica

797.162.300,00
RON
11465
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un hanorac, o sapca la moda sau o cana Virgin Radio, o boxa portabila sau un alt gadget Virgin Radio!

 admin  2017.10.07  Diverse,Trageri la sorti  753

concurs Virgin Radio

Ești fan Virgin Radio Romania? Îți dorești un hanorac, o șapcă la modă sau o cană Virgin Radio Romania, poate o boxă portabilă sau un alt gadget Virgin Radio Romania?

De marți, 3 octombrie, citește articolele de pe www.virginradio.ro și descoperă paginile pieselor care-ți plac la Virgin Radio Romania și te poți alege cu multe  Virgin Radio Romania Goodies.

Poți găsi un singur obiect sau poți aduna mai multe la tine în cont și le poți câștiga prin tragere la sorți, la final de săptămână.

Săptămânal alegem 7 câștigători care primesc fix pachetul de goodies format din obiectele găsite pe virginradio.ro!

Pentru a participa la concurs, fă-ți un cont pe virginradio.ro și rămâi logat atunci când te plimbi prin paginile site-ului. Cum dai de Virgin Radio Romania Goodies le poți adăuga în contul tău! Simplu!

Poți colecta o singură dată un goodie găsit într-o pagină, însă poți adăuga în contul tău mai multe goodies din pagini diferite, ceea ce îți multiplică șansele de a câștiga la final de săptămână. În fiecare zi ai  Virgin Radio Romania Goodies în alte articole și secțiuni ale site-ului virginradio.ro

Premiile Virgin Radio Romania Goodies îți vin acasă, dacă ești extras la final de săptămână, pe adresa completată la înregistrarea pe site. De aceea, fii sigur că ne lași datele corecte pentru a-ți putea trimite premiul. Dacă nu te găsește curierul în decursul unei săptămâni, premiul se întoarce la Virgin Radio Romania și nu mai poate fi revendicat.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Virgin Radio castiga premii