98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga premii Peroni!

 admin  2015.08.04  Diverse,Trageri la sorti,Castig instant  2080

concurs Peroni

Campania promotionala "Peroni Summer - promotie Cora" se va desfasura in Romania, in perioada 15 iulie 2015 - 31 august 2015, in magazinele Cora, conform urmatorului program: 17 - 19.07.2015, in ziua de vineri (interval orar: 12:00 - 20:00), sambata si duminica inclusiv (intervalul orar: 10:00 - 18:00) si in datele 24 - 26.07.2015, in ziua de vineri (interval orar: 12:00 - 20:00), sambata si duminica inclusiv (intervalul orar: 10:00 - 18:00).

Produsele participante la prezenta campanie sunt Peroni sticla 0,33L, Peroni doza 0,5L, comercializate in perioada campaniei de catre locatiile participante.

Pentru a participa la prezenta campanie si a castiga un premiu garantat, participantii trebuie:

  • sa aiba minim 18 ani impliniti la data inceperii campaniei;
  • sa achizitioneze din magazinele participante la promotie, in zilele in care promotia este valabila produse participante la promotie, minim 3 beri Peroni, in orice combinatie (sticla/doza). Produsele trebuie achizitionate pe un singur bon de casa / factura fiscala;
  • sa prezinte promoterilor Peroni de la standul de premiere, care se afla dupa casele de marcat, bonul de casa care atesta ca au cumparat in ziua respectiva 3 produse participante la promotie, in orice combinatie. Acestia vor extrage un talon in interiorul caruia se afla un mesaj care li anunta ce premiu au castigat.

Atentie: data bonului de casa trebuie sa fie aceeasi cu data in care participantii merg la standul promoterilor dupa casa de marcat pentru a intra in posesia premiului instant.

Taloanele pot fi necastigatoare sau castigatoare, putand avea unul dintre urmatoarele mesaje:
•    1 carte bucateln stil italian
•    1 bere Peroni la sticla, 0.33 L
•    1 set suporturi de pahar
•    Mesaj necastigator

In cadrul acestei campanii se vor oferi:

  • 2.200 x Carte „Retete italian" in stil
  • 4.550 x Set suporturi de pahar
  • 264 x Bere Peroni 0.33L

Premiile se vor acorda pe loc, tuturor participantilor care fac dovada cumpararii in perioada promotiei a produselor participante la promotie, in baza bonului fiscal prezentat, la standul promoterilor Peroni, in magazinele, zilele si in intervalul de timp mentionat mai sus.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.concursuri online concurs Peroni Peroni Summer promotie Cora concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.