Acest concurs a expirat în data de 2016-04-22. Vezi concursurile active aici.
Poti urmari acum serialele preferate oriunde!

Vodafone este acum în plină campanie de promovare a ofertei Vodafone Super Red Duo, ce propune noilor clienți sau celor care își înnoiesc abonamentul un smartphone și, în plus, la alegere, un al doilea smartphone ori un SIM de date sau o tabletă. Utilizatorii primesc, în funcție de opțiunea lui, un pachet de date extra pe lângă ceea ce are inclus deja în abonament.

Mai mult, pe SIM-ul principal din ofertă, utilizatorii primesc un bonus de date nelimitat, timp de trei luni. În plus, abonamentele din oferta Duo permit acces la conținutul din serviciul HBO GO. Sunt acolo multe seriale de succes cu care pot face binging: Game of Thrones, Rome, Clanul Soprano, Boardwalk Empire, Sex & The City, Entourage etc.

Poți să faci și tu binging timp de trei luni, cu Internet nelimitat de la Vodafone și acces la HBO GO.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul www.manafu.ro și să lași în comentarii un răspuns la întrebarea: Cu ce serial HBO ai vrea să faci binging?

Vineri (22 aprilie 2016), prin tragere la sorți va fi anunțat câștigătorul cartelei speciale cu Internet nelimitat și al codului de acces la HBO GO.