105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga pe loc unul dintre cele 42.000 de premii de la Pampers!

 admin  22.02.2015  Diverse,Jucarii,Castig instant  2010

concurs Carrefour

Campania "Bebelusul anului in Carrefour." este organizata si se desfasoara in magazinele Carrefour hypermarket din Romania, va fi lansata la dala de 12 februarie 2015 si va inceta la dala de 15 aprilie 2015.

Pe durata campaniei, in magazinele Carrefour hypermarket din Romania, va fi prezent in magazin, la raftul de produse Pampers,1 promoter in urmatorul interval orar:

 • Vineri: 16:00 - 20:00
 • Sambata - Duminica: 11:00 -17:00

Produsele participante in Campanie sunt:

 • Orice pachet de scutece Pampers Premium Care, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului;
 • Once pachet de scutece Pampers New Baby, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului;
 • Orice pachet de scutece Pampers Active Baby, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului;
 • Orice pachet de scutece Pampers Active Pants, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului;
 • Orice pachet de scutece Pampers Sleep&Play, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului;
 • Orice pachet de servetele umede Pampers, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului;

La Campanie poale participa orice persoana fizica in varsta de peste 18 ani sau persoana juridica / persoana fizica autorizata / asociatii familiale care indeplineste urmatoarele criterii:

 • a cumparat in perioada campaniei produse Pampers, care sa insumeze un minim de 50 de ron si va primi automat un premiu format dintr-o piesa din puzzle-ul educational Pampers impreuna cu o poza format 10x15 cm (poza se ofera pe loc in cazul in care promoterul face o poza bebelusului in magazin la standul Pampers sau ulterior, in timpul programului promoterului).
 • a cumparat, in perioada campaniei produse Pampers invaloare de 300 de lei pe acelasi bon de casa / factura fiscala sau pe mai multe bonuri de casa / facturi fiscale si va primi automat, pe langa piesele de puzzle si pozele aferente achizitiei un cod care ofera accesul gratuit la o aplicatie cu jocuri lnteractive pentru copii.

Organizatorul amplaseaza standul la raftul de produse Pampers. Persoana de la raftul Pampers va prezenta oferta participantului.

Daca participantul doreste sa achizitioneze produse Pampers, asa cum au fost ele descrise mai sus, atunci promoterul ii va acorda participantului un premiu astfel:

 • la achizitonarea de produse Pampers in valoare totala de minim 50 lei (TVA inclus), participantul va primi de la promoter un premiu format dintr-o piesa din puzzle-ul educational Pampers, la alegere din cele 6 disponibile, impreuna cu o poza format 10x15 cm a bebelusului;
 • la achizitionarea de produse Pampers in valoare totala de minim 300 lei (TVA indus), participantul va primi de la promoter toate cele 6 piese de puzzle educational Pampers, poza / pozele aferente, precum si un cod care ofera accesul gratuit la o aplicalie cu jocuri interactive pentru copii.

Premiile oferite pentru toata campania sunt 42.000 bucati, dupa cum urmeaza:

 • 36.000 x Piesa puzzle educational Pampers
 • 36.000 x Poza
 • 6.000 x Aplicatie joc interactiv pentru copii

Premiile se vor acorda in limita stocului disponibil si conform mecanismului mentionat mai sus.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.bebelusul anului concurs Carrefour pachet de scutece Pampers pachet de servetele umede Pampers concursuri online concurs Pampers


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail