Acest concurs a expirat în data de 2016-06-16. Vezi concursurile active aici.
Cei dragi au grija ca voi sa aveti un viitor mai bun si pentru ca vrem sa ii incurajam in eforturile depuse, iti oferim si noi un prilej de bucurie.

Campania "Razuiesti si castigi" se desfăşoară în perioada 11 aprilie 2016 – 15 iunie 2016, inclusiv. Campania se desfăşoară în toate unităţile organizatorului şi la toate bancomatele acestuia.

Ce trebuie să faci?

  • Trebuie doar să folosești serviciile Western Union la orice ATM sau agenție BRD.
  • Ai două șanse de câștig pentru o tranzacție efectuată la orice ATM BRD și o șansă de câștig pentru o tranzacție la ghișeele BRD.
  • Participarea la promoție nu este condiționată de valoarea sau de numărul tranzacțiilor.

În cadrul acestei campanii, organizatorul va acorda tuturor participanţilor care efectuează Tranzacţii WU lozuri răzuibile prin intermediul cărora aceştia au posibilitatea de a câştiga premii instant, în bani, astfel:

  • Participanţii care vor efectua Tranzacţii WU în orice unitate BRD vor primi, la finalul tranzacţiei, un loz răzuibil;
  • Participanţii care vor efectua Tranzacţii WU la orice bancomat BRD vor primi, în baza chitanţei de transfer a bancomatului, în orice unitate BRD, 2 lozuri răzuibile;

La nivel national, numărul total de lozuri pus la dispoziție este de 250.000 de bucăți , iar acordarea punctuală a acestora se va face în funcție de stocul disponibil în fiecare unitate BRD.

Organizatorul oferă participanţilor posibilitatea de a câștiga, prin răzuirea lozurilor, următoarele premii instant:

  • 1.000 de premii în valoare brută de 200 Lei fiecare, acordate prin Cardul Cadourilor.

Premiile câştigate prin răzuirea lozurilor se vor oferi instant, în unitățile BRD, prin Cardul Cadourilor, de către angajaţii unităţii BRD respective.