Acest concurs a expirat în data de 2015-12-05. Vezi concursurile active aici.
Dinu iti face plinul si-ti aduce vinu’.

Competitia intitulata “Dinu iti face plinul si-ti aduce vinu’ ” se desfasoara in perioada 30 noiembrie - 04 decembrie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Europa Express, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 12.00 – 13.00 AM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte in intervalul orar 12.00 – 13.00 a.m, programul Europa Expres cu Ciprian Dinu si sa afle codul pentru concursul intitulat „Dinu iti face plinul si-ti aduce vinu’ ”.

Ascultatoarii Europa FM trebuie sa retina codul, si cand vor auzi semnalul de concurs ”Dinu iti face plinul si-ti aduce vinu’ ”, trebuie sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct sa raspunda la intrebarea: Care este codul zilei?. Daca ascultatorul/a care a intrat in direct raspunde corect atunci este declarat/a castigator/area celor 4 sticle de vin premium.

Daca ascultatorul/area care a intrat in direct cu moderatorul Ciprian Dinu nu stie raspunsul sau a gresit raspunsul la intrebare, va fi preluat un alt telefon cu o/un alt/a ascultator/are in direct.

In perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2015, se va organiza maximum un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand in 4 sticle de vin premium.

Premiul pentru un singur concurs consta in 4 sticle de vin din colectia Budureasca Premium ambalate in caseta de lemn personalizata, in valoare aproximativ de 300 lei (cu TVA inclus). In total 5 premii.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.