98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga pe loc meniuri 5 Hot Wings medii si bonuri de carburant de 10 lei!

 admin  2016.06.05  Vouchere,Castig instant,Alimente  2309

concurs KFC

Promotia este organizata si se desfasoara in perioada 30 mai – 31 iulie 2016, ora 23:59, pe intreg teritoriul Romaniei, in toate restaurantele KFC Drive Thru

Orice persoana care achizitioneaza produse din meniul KFC in valoare de minim 25 de lei din restaurantele KFC Drive Thru, de la fereastra Drive Thru, in perioada 30 mai – 31 iulie 2016, ora 23:59, va primi automat un talon cu o stampila. La urmatoarea comanda de minim 25 de lei in restaurantele KFC Drive Thru, clientul trebuie sa prezinte acest talon, pentru a primi inca o stampila. La 3 stampile, participantul primeste un meniu mediu 5 Hot Wings, iar dupa colectarea a inca 2 stampile pe acelasi talon, participantul primeste un bon de carburant de 10 lei, valabil in benzinariile OMV din tara.

Cantitatea maxima de bonuri de carburant oferite in aceasta Promotie este de 20.000 de bucati.

Bonurile de carburant trebuie ridicate din restaurantele KFC Drive Thru, iar clientul trebuie sa aiba in posesie bonurile de achizitie pentru care a primit stampilele.

Valoarea neta totala estimata a premiilor constand din meniuri 5 Hot Wings medii si bonuri de carburant de 10 lei este de 500.000 lei, inclusiv TVA. 

Ridicare bonurilor de carburant se face in interiorul restaurantului de la reprezentantul insarcinat cu oferirea premiilor din cadrul restaurantului KFC Drive Thru participant. Pentru ridicarea premiilor constand din meniuri 5 Hot Wings medii si/sau bonuri de carburant de 10 lei, clientul trebuie sa aiba in posesie bonurile de achizitie a produselor din meniul KFC pentru care a primit stampilele.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs KFC castiga premii KFC Drive ThruNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.