Acest concurs a expirat în data de 2016-03-29. Vezi concursurile active aici.
Europa FM si Visa te scapa de grija taxelor si impozitelor … cat ai face catrenu’!

Competitia intitulata “Europa Fm si Visa te scapa de grija taxelor si impozitelor ...cat ai face catrenu’!” se desfasoara in perioada 22 - 28 martie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea cu George Zafiu si Vlad Petreanu, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 09.00 – 10.00 AM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte Europa FM in intervalul orar 09.00 – 10.00 AM, iar din momentul cand vor auzi semnalul de concurs "Europa Fm si Visa te scapa de grija taxelor si impozitelor ... cat ai face catrenu’!" au la dispozitie 20 de minute sa faci un catren (definitia catren-ului este: o strofa (sau poezie) formata din 4 versuri) care sa includa 4 cuvintele cheie din care 2 vor fi: “taxe” si “card”, iar 2 vor fi diferite si mentionate de catre moderatorii “Desteptarea” in fiecare zi si, sa-l trimita prin SMS la numarul 1769 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom). Ascultatorul care trimite cel mai inspirat catren va intra in direct cu moderatorii emisiunii Desteptarea, declarat castigator si premiat cu suma de 500 de lei de la Visa ca sa scape de grija taxelor si impozitelor.

Alegerea catrenu-lui castigator ramane exclusiv la latitudinea moderatorilor emisiunii Desteptarea.

In perioada 22 - 28 martie 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii in bani, respectiv 500 de lei /concurs.

Se vor acorda 5 premii, constand in bani, respectiv suma de 500 de lei /concurs.

Castigatoarii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.