Acest concurs a expirat în data de 2015-09-20. Vezi concursurile active aici.
Orice inceput de drum merita ceva special.

Campania "Raffaello Back to School - Orice inceput de drum merita ceva special"  este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, exclusiv in zilele de 4, 5, 11, 12, 18 si 19 septembrie 2015, exclusiv in locatiile Carrefour, Auchan si Mega Image.

Perioada campaniei, respectiv perioada de activare a promoterilor in locatiile participante se incadreaza strict in zilele si orele descrise in orarul de mai jos:

  • Carrefour - 4, 5, 11, 12 septembrie 2015 - Vineri: 14:00 - 20:00, Sambata: 12:00 - 18:00
  • Auchan si Mega Image - 11, 12, 18, 19 septembrie 2015 - Vineri: 14:00 - 20:00, Sambata: 12:00 - 18:00

Este considerat produs participant la prezenta campanie orice cutie de specialitati Raffaello cu gramaj de minimum 100 de grame sau mai multe cutii de specialitati Raffaello care sa aiba impreuna minimum 100 grame, comercializate in oricare dintre locatiile participante mentionate mai sus.

Pentru a participa la prezenta campanie si a castiga unul dintre premiile oferite, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa achizitioneze in perioada campaniei, exclusiv intr-una din zilele de activare a promoterilor conform programului specificat mai sus, cel putin un produs participant la campanie. Daca participantul achizitioneaza mai multe specialitati Raffaello, care au impreuna minimum 100 de grame, acestea vor trebui sa fie toate specificate pe acelasi bon fiscal, in vederea obtinerii cardului razuibil.
  • sa se prezinte, in zilele si in intervalul orar precizat mai sus, la standul Raffaello special amenajat dupa linia caselor de marcat, din fiecare locatie participanta si sa prezinte promoterilor bonul fiscal ce atesta achizitionarea unui produs participant.
  • dupa validarea bonului de catre promoteri, participantii vor fi invitati sa isi aleaga un card razuibil. Daca participantii la prezenta campanie achizitioneaza mai multe produse participante pe acelasi bon fiscal, pentru fiecare produs participant, care apare pe bonul fiscal prezentat la standul Raffaello, participantul va primi cate un card razuibil. Pentru a fi validat, bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada campaniei si doar intr-una din zilele de activare a promoterilor conform programului specificat mai sus, in locatia participanta respectiva, sa ateste achizitionarea a minim un produs participant si sa nu aiba inscrisa nicio mentiune legata de acordarea anterioara, pe baza sa, a vreunui card razibil in cadrul aceste campanii. Cardurile razuibile vor fi acordate in limita stocului de carduri disponibil in fiecare locatie participanta, numai in zilele de activare a promoterilor conform programului specificat mai sus.
  • sa razuiasca cardul primit pentru a citi mesajul si a afla daca a castigat unul dintre premiile ce se acorda pe baza de card razuibil in cadrul campaniei. Participantii au sansa sa castige unul dintre urmatoarele premii: o punga cadou Raffaello sau o cutie Raffaello Pochette de 100 de grame
  • in cazul cardurilor castigatoare, participantul trebuie sa prezinte cardul razuit promoterilor de la standul Raffaello, in perioada de activare a acestora. Premiile acordate pe baza de card razuibil vor fi inmanate de catre promoteri pe loc, in limita stocului de astfel de premii disponibil in locatia participanta respectiva.

Nu toate cardurile razuibile sunt castigatoare.

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii sunt:

  • 2.800 x Punga cadou Raffaello
  • 5.000 x Cutie Raffaello Pochette de 100 grame

Premiile vor fi acordate, pe loc, in locatiile participante, la standul de premii Raffaello, de catre promoteri, in limita stocului disponibil in locatia participanta respectiva.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.