98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
52
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga pe loc 100 de euro de la Alpha Bank!

 admin  2015.05.05  Bani,Trageri la sorti  1559

concurs Alpha Bank

Competitia intitulata “Alpha Bank Cardul de cumparaturi” se desfasoara in perioada 05 - 22 mai 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea, de luni pana vineri, din intervalul orar 08:00 – 09:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele Europa FM, sa se inscrie in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, trimitand SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu textul ALPHA. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.

In perioada 05 - 22 mai 2015, de luni pana vineri, participantii pot castiga, prin tragere la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat, suma de 100 Euro, la fiecare concurs, cu conditia sa povesteasca in direct ce anume si-au propus sa cumpere la urmatoarea sesiune de shopping.

Premiile acordate de catre organizator constau in suma de 100 de euro la fiecare concurs, echivalentul a 450 lei, in total 15 premii. Valoarea totala a premiilor in bani este de aproximativ 6750 lei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Alpha Bank concursuri online concurs Desteptarea concurs Europa FM castiga 100 euro concurs 100 euro castiga bani concurs bani bani onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.