Acest concurs a expirat în data de 2015-05-23. Vezi concursurile active aici.
Alpha Bank cardul de cumparaturi.

Competitia intitulata “Alpha Bank Cardul de cumparaturi” se desfasoara in perioada 05 - 22 mai 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Desteptarea, de luni pana vineri, din intervalul orar 08:00 – 09:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele Europa FM, sa se inscrie in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, trimitand SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu textul ALPHA. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.

In perioada 05 - 22 mai 2015, de luni pana vineri, participantii pot castiga, prin tragere la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat, suma de 100 Euro, la fiecare concurs, cu conditia sa povesteasca in direct ce anume si-au propus sa cumpere la urmatoarea sesiune de shopping.

Premiile acordate de catre organizator constau in suma de 100 de euro la fiecare concurs, echivalentul a 450 lei, in total 15 premii. Valoarea totala a premiilor in bani este de aproximativ 6750 lei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.