Acest concurs a expirat în data de 2016-01-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga 100 euro la Panica 21.

Competitia intitulata “Panica 21” se desfasoara pe postul de radio, Radio 21, in perioada 11.01.2016 - 15.01.2016 de luni pana vineri, in intervalul 07.00 – 10.00.

Dupa ce realizatorii matinalului anunta concursul, ascultatorii au la dispozitie 10 minute pentru a trimite SMS cu sintagma “Panica 21”, la numarul 1721, numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom. Toti expeditorii de SMS-uri valide in cele 10 minute de la anuntarea concursului sunt automat inscrisi in concurs.

Pentru fiecare concurs programat pe post, DJ-ul Radio 21 va alege 2 numere de telefon. Selectia celor doua numere de telefon se va realiza prin tragere la sorti, cu ajutorul unui program software specializat, din lista de SMS-uri valide primite la 1721.

Cei doi concurenti, anume posesorii celor doua numere de telefon selectate, vor fi preluati in direct pe radio.

In momentul in care cei doi concurenti se afla simultan pe radio, Dj-ul Radio 21 porneste concursul efectiv, difuzand semnalul sonor de inceput-concurs. Din acest moment, cei doi concurenti au un timp-limita prestabilit (mai exact un interval de timp cuprins intre 30 secunde – 90 secunde) pentru a raspunde unui set de intrebari de cultura generala, dupa cum urmeaza:

  • Dj-ul Radio 21 deschide concursul, adresand o intrebare primului concurent selectat, prin tragere la sorti, cu ajutorul programului software specializat;
  • In situatia in care primul concurent ofera raspunsul corect, Dj-ul Radio 21 continua concursul cu o noua intrebare adresata celui de-al doilea concurent aflat in direct pe radio;
  • In situatia in care si cel de-al doilea concurent ofera raspunsul corect, Dj-ul Radio 21 revine la primul concurent, caruia ii adreseaza o alta intrebare. Procedura continua pana la expirarea timpului stabilit pentru acel concurs, marcat printr-un semnal sonor corespunzator.
  • In situatia in care unul dintre concurenti nu ofera raspunsul corect la intrebarea adresata, Dj-ul Radio 21 continua concursul adresandu-i o alta intrebare aceluiasi concurent. Procedura continua pana cand concurentul respectiv ofera un raspuns corect.
  • La expirarea timpului alocat pentru concurs, concurentul caruia Dj-ul Radio 21 trebuie sa ii adreseze o noua intrebare este declarat necastigator iar premiul, anume suma de 100 de euro ii revine, in mod automat, celuilalt concurent.

In situatia in care conexiunea cu unul dintre concurenti intampina dificultati tehnice, concurentul respectiv va fi recontactat, in direct de catre Dj-ul Radio 21; daca acesta nu mai raspunde la telefon sau are telefonul inchis, DJ-ul are dreptul sa il elimine din concurs si sa aleaga un nou concurent, folosind acelasi procedeu, anume extragere cu ajutorul programului software specializat;

In situatia in care, in timpul derularii concursului, unul dintre concurenti decide sa abandoneze concursul, anuntandu-si intentia in direct pe radio, DJ-ul il va declara castigator al premiului, pe cel de-al doilea concurent aflat in direct.

In perioada 11.01.2016 - 15.01.2016, premiul programat pentru fiecare concurs derulat pe post are valoarea de 100 euro

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Radio 21, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.