101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga pe loc 10 smatphone-uri iphone 6 sau alte premii!

 admin  2015.06.19  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Telefoane,Trageri la sorti  2051

concurs Mega Image

Campania se va desfasura în perioada 08.06.2015 – 08.07.2015, în reteaua de magazine Mega Image din Romania.

La aceasta Campanie participa inghetata marca Magnum.

In cadrul Campaniei se acorda urmatoarele premii:

Pentru fiecare achizitie de produse participante, un consumator poate sa aleaga unul dintre cardurile razuibile pe care i le prezinta operatorul de la casa de marcat. Cardurile razuibile sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai sus ori cu textul „necastigator”. Participantul va castiga sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe cardul razuibil pe care l-a extras. Mesajele mentionate pe cardul razuibil sunt: iPhone 6, „Tricou” sau „Necastigator”.

Castigurile ce constau in iPhone 6 si Tricou vor fi validate pe baza cardului pe care participantul l-a razuit si care mentioneaza acel castig, respectiv „iPhone 6” si „Tricou” urmandu-se procedura de validare descrisa in continuare: Castigatorilor li se pune la dispozitie numarul de telefon la care vor comunica datele personale si adresa unde doresc sa primeasca premiul, dupa ce in prealabil isi dau acordul expres si neechivoc pentru comunicarea acestor date personale catre Organizator in vederea atribuirii premiilor. Telefon: 021.204.65.65 – numar cu tarif normal. Premiile vor fi transmise / vor fi inmanate castigatorilor prin curier, in termen de maximum 15 zile de la castigarea premiului.concursuri online concurs Magnum castiga premii razuieste cardul concurs Mega Image castiga iPhone 6 concurs iPhone 6 inghetata MagnumNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.