Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti timp pentru un Magnum si rasfata-te cu premii.

Campania " Fa-ti timp pentru un Magnum si rasfata-te cu premii"  se va desfasura in perioada 01.06.2015 - 31.07.2015, in reteaua de statii de distributie carburanti operate in Romania sub brandul OMV.

Prin intermediul acestui mecanism poate participa la campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza produse participante (Inghetata Magnum Tiramisu 100 ml si Inghetata Magnum Creme Brule 100 ml) din locatiile participante pe durata campaniei.

Pentru fiecare achizitie de produse participante, un consumator poate sa aleaga unul dintre cardurile razuibile pe care i le prezinta operatorul de la casa de marcat. Cardurile razuibile sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul "necastigator". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe cardul razuibil pe care l-a extras acel participant. Mesajele mentionate pe cardul razuibil sunt: "iPhone 6", "Inghetata Magnum Tiramisu 100 ml", "Inghetata Magnum Creme Brule 100 ml", "Necastigator"

In cadrul campaniei se acorda urmatoarele 3.070 de premii:

  • 10 x iPhone 6
  • 1.530 x inghetata Magnum Tiramisu 100 ml
  • 1.530 x inghetata Magnum Creme Brule 100 ml

Castigurile ce constau in inghetata Magnum Tiramisu 100 ml si Magnum Creme Brule 100 ml vor fi validate pe loc de catre angajatul locatiei participante, pe baza cardului pe care participantul l-a razuit si care mentioneaza acel castig, card in schimbul caruia participantului i se va oferi pe loc premiul pe care il mentioneaza acesta. 

Castigurile ce constau in iPhone 6 vor fi validate pe baza cardului pe care participantul l-a razuit si care mentioneaza acel castig, urmandu-se procedura descrisa in continuare. Castigatorilor li se pune la dispozitie numarul de telefon la care vor comunica datele personale si adresa unde doresc sa primeasca premiul. Premiile vor fi transmise castigatorilor prin curier.