Diverse • Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga pe loc 10 iPhone 6 si 300 de tricouri Magnum!

Adăugat de concursoman în data de 2015.06.25 • 2188 vizualizări

concurs Carrefour

Fa-ti timp pentru un Magnum, razuieste cardul si poti castiga numeroase premii. La Carrefour.

Campania se va desfasura în perioada 16.06.2015 – 16.07.2015, în reteaua de magazine Carrefour hypermarket din Romania.

Pentru fiecare achizitie de produse participante, un consumator poate sa aleaga unul dintre cardurile razuibile pe care i le prezinta operatorul de la casa de marcat. Cardurile razuibile sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul "necastigator". Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe cardul razuibil pe care l-a extras acel participant. Mesajele mentionate pe cardul razuibil sunt: "iPhone 6""Tricou""Necastigator"

In cadrul Campaniei se acorda urmatoarele premii:

Castigurile ce constau in iPhone 6 si Tricou vor fi validate pe baza cardului pe care participantul l-a razuit si care mentioneaza acel castig, respectiv „iPhone 6” si „Tricou”. Castigatorilor li se pune la dispozitie numarul de telefon la care vor comunica datele personale si adresa unde doresc sa primeasca premiul, dupa ce in prealabil isi dau acordul expres si neechivoc pentru comunicarea acestor date personale catre Organizator in vederea atribuirii premiilor. Telefon: 021.204.65.65 – numar cu tarif normal.

Premiile vor fi transmise / vor fi inmanate castigatorilor prin curier, in termen de maximum 15 zile de la castigarea premiului.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.