Acest concurs a expirat în data de 2014-08-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga pana la 150 lei bonus pentru fiecare card emis prietenilor tai!

Campania ”Noi avem un BONUS mai mare. Tu ai mai multi prieteni?” va fi lansată la data de 19.06.2014 ora 00:00 si se va desfasura pana la data de 15.08.2014 ora 23.59.

Campania de promovare se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care detin sau doresc sa aplice, sa obtina si sa activeze un CardAvantaj pe perioada de desfasurare a campaniei (noul detinator de CardAvantaj) in vederea recomandarii de potentiali clienti, precum si tuturor persoanelor fizice care si-au dat acordul si au fost recomandate Organizatorului in vederea obtinerii de carduri. 

Atat Detinatorul de CardAvantaj cat si potentialul client ce aplica pentru un nou card de credit pot recomanda catre Organizator potentiale persoane pentru a intra in posesia unui CardAvantaj, numai dupa ce obtin acordul expres si neechivoc al acestor persoane pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal de catre Organizator, urmand ca reprezentantii Organizatorului sa ii contacteze pe acestia. 

Recomandarile vor putea fi efectuate prin intermediul formularelor dedicate create pe site-urile oficiale ale bancii www.cardavantaj.ro sau www.crediteurope.ro, in sucursalele Credit Europe Bank prin completarea si semnarea formularelor dedicate sau la CEBLine 0801.000.000/0750.000.000 unde atat Detinatorul CardAvantaj cat si potentialul client de CardAvantaj vor comunica Organizatorului urmatoarele informatii personale proprii: 

  • Nume, prenume, cod numeric personal, numar de telefon
  • si informatii privind potentialii noii clienti recomandati: Nume, prenume, numar de telefon. 

In intervalul 18-19 Septembrie 2014, in baza numarului de clienti recomandati pentru care vor fi emise noi carduri de credit, clientul care a facut recomandarea va primi bonusurile aferente cardurilor de credit noi emise si activate de catre persoanele recomandate de el. 

Bonusul se acorda dupa cum urmeaza: 

  • 80 RON ca urmare a emiterii unui CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic
  • 100 RON ca urmare a emiterii unui CardAvantaj MasterCard Gold / Visa Gold 
  • 150 RON ca urmare a emiterii unui CardAvantaj MasterCard Platinum / Visa Platinum 

Prin card activat se intelege un card de credit CardAvantaj al carei solicitare de emitere a fost depusa si semnata de catre acesta pe parcursul desfasurarii campaniei urmand a fi ridicat de catre Detinatorul de card al carui cod PIN a fost setat si prin intermediul caruia s-a efectuat cel putin o tranzactie financiara nu mai tarziu de 15.09.2014. 

Noul detinator de CardAvantaj care a aplicat pentru emiterea unui card de credit pe perioada de desfasurare a Campaniei, cardul a fost emis si activat si a efectuat cel putin o recomandare inregistrata in baza de date a Organizatorului pe durata desfasurarii Campaniei, va beneficia incepand din momentul intrarii in posesie a cardului sau (card ridicat din sucursala Credit Europe Bank al carui PIN a fost setat de catre detinatorul de card) si pana in data de 30.09.2014 de postarea in 3 rate a tuturor tranzactiilor efectuate in afara retelei de comercianti parteneri Credit Europe Bank. Se vor considera ca fiind eligibile cumparaturile/ tranzactiile efectuate atat la POS cat si Online la orice comerciant din tara si din afara teritoriului Romaniei care accepta ca modalitate de plata cardurile de credit MasterCard / Visa. Clientii detinatori de Cardavantaj pot efectua un numar nelimitat de tranzactii, contravaloarea fiecarei dintre aceste tranzactii fiind impartita in 3 rate egale. 

Pentru ca valoarea bonusului sa poata fi virata, detinatorul de card sau clientul ce a solicitat noul card de credit, trebuie sa detina un CardAvantaj activat. In conditiile in care cardurile clientilor ce au efectuat recomandari nu au devenit active pe perioada desfasurarii campaniei, valoarea bonusurilor nu poate fi virata. Sumele vor fi virate in contul de bonus aferent al cardului de credit CardAvantaj si vor fi evidentiate in cadrul extrasului de cont lunar.  

In cazul cardurilor nou emise in cadrul campaniei, detinatorii CardAvantaj recomandati vor beneficia incepand din momentul intrarii in posesie a cardului sau (card ridicat din sucursala Credit Europe Bank al carui PIN a fost setat de catre detinatorul de card) si pana in data de 30.09.2014 de postarea in 3 rate a tuturor tranzactiilor comerciale efectuate in afara retelei de comercianti parteneri Credit Europe Bank, atat in tara cat si strainatate, inclusiv online. 

Tranzactiile efectuate in vederea participarii la jocuri de noroc sunt excluse din campanie. Valoarea bonusului, in toate cazurile, poate fi folosita doar pentru achizitionarea de produse / si sau servicii de la comerciantii din reteaua comerciantilor parteneri Credit Europe Bank. Eventualele comisioane aferente platii la comercianti prin intermediul cardului, utilizand valoarea bonusului acordat in contul de card, vor fi suportate in totalitate de Participant.