Acest concurs a expirat în data de 2015-02-10. Vezi concursurile active aici.
Henkel te premiaza!

Pielea sensibila este o problema din ce in ce mai raspandita in randul familiilor din intreaga lume.

De aceea, Henkel pune acum la dispozitia persoanelor care sufera de alergii sau au pielea sensibila un pachet complet cu produse pentru ingrijirea locuintei dezvoltate special pentru protejarea pielii intregii familii.

Pachetul Sensitive cuprinde 3 produse, toate avand recomandarea si sigla de calitate a Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF) - un institut european non-profit care utilizeaza tehnici de cercetare stiintifica pentru a testa toleranta produselor la pielea alergica. 

Produsele Pur Balsam, Persil Expert Sensitive si Silan Sensitive au primit recomandarea si certificarea ECARF, fiindca au demonstrat ca imbunatatesc calitatea vietii persoanelor care sufera de alergii.

Pur Balsam are un PH neutru si o formula cu o putere mare de indepartare a grasimii, fiind in acelasi timp delicata cu pielea mainilor, fara sa irite sau sa lase pielea uscata. 

Detergentul Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls a fost creat special pentru spalarea eficienta a hainelor persoanelor cu pielea sensibila, dar fara a face compromisuri asupra performantei de curatare. Balsamul de rufe 

Silan Sensitive lasa rufele moi, catifelate, avand o formula testata dermatologic ECARF, care ofera siguranta maxima pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergica. 

Ce trebuie sa faci?

Te invitam sa castigi 4 seturi complete Henkel, prin tragere la sorti, daca ne spui "Ce produse contine pachetul Sensitive care iti protejeaza familia de alergii?"

Premii:

  • 4 premii, fiecare premiu consta intr-un pachet Sensitive complet (1 Pur balsam, 1 Persil Sensitive si 1 Silan Sensitive).

Perioada de participare 08 Ianuarie 2015 - 09 Februarie 2015. Extragerea castigatorilor: 09 Februarie 2015.