Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

348.84
miliarde de lei,
adica

348.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss!

 admin  2015.11.25  Beauty,Electronice,Trageri la sorti  3200

concurs Kudika

Specialistii BaByliss Paris, brandul numarul 1 din Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, au dezvaluit o data cu aparitia Curl Secret, o mare inovatie pentru ondularea rapida a parului. Inovatie ce dispune de tehnologia Auto-Curl prin care aparatul transforma automat suvitele de par in bucle, asigurand o ondulare uniforma si bucle perfecte. Parul nu este pus sub nici o tensiune si este nevoie de doar cateva secunde pentru a forma o bucla perfecta.

Inca de la inceput, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovatie si design deosebit, dar si pe angajamentul de a oferi produse de inalta performanta si calitate potrivite tuturor dorintelor in materie de styling si ingrijire personala.

BaByliss Paris detine o gama inedita de aparate menite sa ofere un nivel ridicat de confort si rezultate exceptionale precum cele din saloanele de specialitate. Brandul le propune femeilor ce vor sa arate mereu impecabil, uscatoare de par, ondulatoare, placi pentru intins parul, perii rotative, multistylere si epilatoare.

Kudika.ro si BaByliss Paris te invita la concurs!

Scrie-ne pe Forumul Kudika.ro - Cum ai accesoriza niste bucle matasoase, pline de stralucire si ai sansa sa castigi primul ondulator complet automat din lume, Curl Secret de la BaByliss Paris.

Concursul se desfasoara in perioada 25 noiembrie - 14 decembrie 2015, iar castigatorul va fi anuntat in intervalul 15 - 18 decembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kudika castiga premii concurs BaByliss Paris ondulator Curl Secret castiga ondulator