Acest concurs a expirat în data de 2015-06-01. Vezi concursurile active aici.
Pitici voinici.

Concursul "Pitici voinici"  va incepe pe data de 27 aprilie 2015, ora 16:00:00 si va dura pana la data de 31 mai 2015, ora 23:59:59 (inclusiv).

Persoanele care doresc sa participe la aceasta campanie trebuie sa se inscrie pe site-ul de concurs si sa completeze formularul de inscriere in care sa cuprinda un film video sau o imagine in care copilul (cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani) savarseste o fapta de vitejie.

Criteriile care trebuie respectate pentru fiecare inscriere:

  • Video-ul sau poza trebuie sa prezinte un copil savarsind acte de vitejie. Prin fapte de vitejie intelegem actiuni savarsite de copii fara ajutorul parintilor. Exemple de acte de curaj: un copil care inoata singur, un copil care calareste pentru prima data etc.
  • Copilul prezent in poza sau video trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani.
  • Exemplul inscris de paricipant nu trebuie sa prezinte copii in circumnstante periculoase.
  • Tutorele legal trebuie sa fie de acord cu publicarea imaginilor cu copilul pe site-ul danonino.ro

Daca continutul filmului video sau imaginea nu respecta criteriile de inscriere organizatorul isi rezerva dreptul de a nu publica materialul sí de a nu valida inscrierea in concurs.

Dupa completarea corecta a formularului, participantiii vor primi, la adresa de e-mail inscrisa in formular un mai de confirmare. O persoana se poate inscrie de mai multe ori cu acceasi adresa de e-mail.

Dupa publicarea materialul inscris in concurs, participantii vor putea fi votati pe site-ul campaniei pe toata perioada campaniei, de la inscriere pana pe data de 31.05.2015.

Votarea se va face face astfel: participantii vor accesa site-ul danonino.ro/piticivoinici/galerie unde vor selecta unul dintre materialele vizualizate si vor apasa pe butonul „Voteaza". Pentru a finaliza votarea acestia vor accesa contul lor de Facebook. Dupa accesarea contului de Facebook, vor putea sa acorde un vot, echivalentul a 20 de puncte si/sau vor putea distribui un link (share), cu materialul pe care vor sa-l voteze, pe pagina lor de Facebook rezultand in obtinerea a inca 100 de puncte.

Vor fi desemnati 5 castigatori dintre participanti, primii 4 care au obtinut cele mai multe voturi la materialele inscrise in concurs (imagine sau video). Al 5-lea castigator va fi extras prin tragere la sorti (in ordine cronologica).

ln cadrul acestei Campanii, organizatorul ofera ca premiu 25 ore de joaca cu mascota Danonino pentru 5 participanti, astfel fiecare participant va castiga 5h de joaca. ln aceste 5h de joaca, mascota va avea pauza 10 minute la fiecare ora.

Mascota Danoino se va deplasa in orasul in care locuieste castigatorul. Jocurile vor fi gandite de compania Danone.

Tragerea la sorti pentru desemnarea catigatorului este derulatii printr-un soft care va extrage electronic si aleator catigatorii.  Premiile se vor acorda numai acelor catigatori care detin acte de identitate, cu date identice cu cele completate in formularul de inscriere.