108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vizita la Fabrica Hochland din Sovata!

 admin  2015.07.03  Trageri la sorti,Invitatii  1403

concurs Hochland

Campania se deruleaza in perioada 22 iunie 2015 - 22 iulie 2015 (inclusiv).

Pentru a putea participa la Campania „Ziua portilor deschise la Fabrica Hochland Sovata", participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa aiba domiciliul / resedinta in Romania;
  2. Sa se inscrie in Campanie prin intermediul site-ului cascavalulhochland.ro;
  3. Sa completeze formularul de inscriere din sectiunea "Vino in vizita!";
  4. Sa fie insotit de membri ai familiei/prieteni care au peste 8 ani;

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii campaniei dupa datele de identificare introduse, urmand ca la finalul perioadei de inscriere, juriul sa aleaga participantii la vizita.

ln cadrul acestei Campanii, vor fi acordate 20 de premii, fiecare dintre acestea constand intr-o vizita alaturi de alti 2 membri ai familiei (sau prieteni, in cazul persoanelor fara rude apropiate), cu varstele de cel putin 8 ani, la fabrica Hochland de la Sovata, in data de 28 august 2015.

Dupa finalul perioadei de inscriere pe site-ul campaniei, pe data de 28.07.2015, va avea loc deliberarea juriului, in vederea selectarii participantilar la vizita oferita de organizator. ln cadrul acestei jurizari var fi inscrise toate formularele completate pe site-ul campaniei. ln termen de 5 zile lucratoare var fi anuntati pe site-ul campaniei cei 20 de castigatori.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Hochland Fabrica Hochland Sovata ziua portilor deschiseNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.