105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacuta si 365 litri de lapte Fulga!

 admin  19.08.2015  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  3991

concurs Nestle

Campania promoţională “Câștigă o văcuță!” este organizată şi se desfăşoară în perioada 15 august 2015 (ora 09:00:00) până la 15 octombrie 2015 (orele 23:59:59) ora României, în toate magazinele de pe întreg teritoriul României care comercializează produsele participante.

La aceasta Campanie participă următoarele produse care se comercializează pe teritoriul României:

 • Nesquik 500 g
 • Chocapic 500 g
 • Cheerios 500 g
 • Cini-Minis 500 g
 • Cookie Crisp 500 g
 • Lion 500 g

Participanţii la prezenta Campanie trebuie:

 1. Să achiziţioneze cel puţin un Produs Participant, în perioada 15 august 2015 până la 15 octombrie 2015 ora României;
 2. Să trimită în perioada campaniei numărul de lot de pe pachetele promoționale, pe care se regăsește eticheta lipită a campaniei „Câștigă o văcuță!” prin una dintre următoarele metode:
  • prin SMS, la numărul 1767 (numar valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom); numărul 1767 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul. Un mesaj SMS trebuie să conţină un singur număr de lot (acesta se află pe spatele pungii, lângă data expirării și este fomat din 8 cifre); dacă un participant trimite mai multe numere de lot în acelaşi SMS, va fi luat în considerare primul număr înscris.
  • prin Web, accesând site-ul www.win-a-cow.com/ro; aici, participantul trebuie să îşi creeze cont completând formularul special cu datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail și adresa de domiciliu) şi să introducă numărul de lot (acesta se află pe spatele pungii, lângă data expirării și este fomat din 8 cifre) în urma înscrierii. După ce numărul de lot a fost înregistrat pe site-ul campaniei sau prin SMS la numărul 1767 (numar valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom);, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.
 3. Sa păstreze bonul/bonurile fiscal/e necesare pentru validare în cazul câştigului, până în momentul afişării de către Organizator a listei finale a câştigătorilor. Dacă există participanţi desemnaţi câştigători, care s-au înscris în campanie cu un bon fiscal care nu conţine denumirea produselor participante, aceştia trebuie să prezinte bonul fiscal însoţit de factura fiscală care să cuprindă denumirea detaliată a produsului sau stampila de la unitatea comerciala pe bonul fiscal cu denumirea detaliata a produsului.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale sunt:

 • Premiile zilnice:
  • 744 x 10 litri de lapte Fulga 3,5% grasime
  • 744 x 1 vacuta de plus
 • Premiu acordat prin tragerea la sorți finală
  • 10 x 365 litri lapte Fulga 3.5% grasime (livrarea se va face lunar/bilunar sau conform intelegerii cu castigatorul)

Acordarea premiilor instant: Înainte de începerea campaniei va avea loc o extragere aleatoare, prin care se vor desemna 744 momente câştigătoare pentru fiecare premiu instant acordat zilnic în perioada campaniei.Toate momentele câştigătoare se vor extrage în formatul: [zi/ora/minut/secundă] pentru fiecare premiu instant acordat. Premiul instant acordat in fiecare ora poate fi câştigat de primul Participant care a trimis un cod de lot prin SMS/Web în momentul câştigător sau imediat după momentul câştigător extras în intervalul orar respectiv.

Extragerea finală: La tragerea la sorţi din data de 26.10.2015 intră toți participanții care au cel puțin o înscrierie validă in perioada 15 august 2015 (ora 09:00:00) până la 15 octombrie 2015 (orele 23:59:59) ora României.

Lista câştigătorilor validaţi conţinând numele şi prenumele câştigătorilor şi premiile câştigate va fi publicată, în termen de maxim 10 de zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online vacuta de plus concurs Nestle cereale Nestle castiga o vacuta concurs


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail