Acest concurs a expirat în data de 2015-10-16. Vezi concursurile active aici.
Iti oferim zilnic sansa de a te afla printre cei 12 castigatori ai unui premiu constand in 10 litri de lapte si o vacuta de plus, timp de 62 de zile!

Campania promoţională “Câștigă o văcuță!” este organizată şi se desfăşoară în perioada 15 august 2015 (ora 09:00:00) până la 15 octombrie 2015 (orele 23:59:59) ora României, în toate magazinele de pe întreg teritoriul României care comercializează produsele participante.

La aceasta Campanie participă următoarele produse care se comercializează pe teritoriul României:

  • Nesquik 500 g
  • Chocapic 500 g
  • Cheerios 500 g
  • Cini-Minis 500 g
  • Cookie Crisp 500 g
  • Lion 500 g

Participanţii la prezenta Campanie trebuie:

  1. Să achiziţioneze cel puţin un Produs Participant, în perioada 15 august 2015 până la 15 octombrie 2015 ora României;
  2. Să trimită în perioada campaniei numărul de lot de pe pachetele promoționale, pe care se regăsește eticheta lipită a campaniei „Câștigă o văcuță!” prin una dintre următoarele metode:
    • prin SMS, la numărul 1767 (numar valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom); numărul 1767 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul. Un mesaj SMS trebuie să conţină un singur număr de lot (acesta se află pe spatele pungii, lângă data expirării și este fomat din 8 cifre); dacă un participant trimite mai multe numere de lot în acelaşi SMS, va fi luat în considerare primul număr înscris.
    • prin Web, accesând site-ul www.win-a-cow.com/ro; aici, participantul trebuie să îşi creeze cont completând formularul special cu datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail și adresa de domiciliu) şi să introducă numărul de lot (acesta se află pe spatele pungii, lângă data expirării și este fomat din 8 cifre) în urma înscrierii. După ce numărul de lot a fost înregistrat pe site-ul campaniei sau prin SMS la numărul 1767 (numar valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom);, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.
  3. Sa păstreze bonul/bonurile fiscal/e necesare pentru validare în cazul câştigului, până în momentul afişării de către Organizator a listei finale a câştigătorilor. Dacă există participanţi desemnaţi câştigători, care s-au înscris în campanie cu un bon fiscal care nu conţine denumirea produselor participante, aceştia trebuie să prezinte bonul fiscal însoţit de factura fiscală care să cuprindă denumirea detaliată a produsului sau stampila de la unitatea comerciala pe bonul fiscal cu denumirea detaliata a produsului.

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale sunt:

  • Premiile zilnice:
    • 744 x 10 litri de lapte Fulga 3,5% grasime
    • 744 x 1 vacuta de plus
  • Premiu acordat prin tragerea la sorți finală
    • 10 x 365 litri lapte Fulga 3.5% grasime (livrarea se va face lunar/bilunar sau conform intelegerii cu castigatorul)

Acordarea premiilor instant: Înainte de începerea campaniei va avea loc o extragere aleatoare, prin care se vor desemna 744 momente câştigătoare pentru fiecare premiu instant acordat zilnic în perioada campaniei.Toate momentele câştigătoare se vor extrage în formatul: [zi/ora/minut/secundă] pentru fiecare premiu instant acordat. Premiul instant acordat in fiecare ora poate fi câştigat de primul Participant care a trimis un cod de lot prin SMS/Web în momentul câştigător sau imediat după momentul câştigător extras în intervalul orar respectiv.

Extragerea finală: La tragerea la sorţi din data de 26.10.2015 intră toți participanții care au cel puțin o înscrierie validă in perioada 15 august 2015 (ora 09:00:00) până la 15 octombrie 2015 (orele 23:59:59) ora României.

Lista câştigătorilor validaţi conţinând numele şi prenumele câştigătorilor şi premiile câştigate va fi publicată, în termen de maxim 10 de zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor.